Η σύγκριση ανάμεσα στην Ariana Grande και τη Mariah Carey είναι συχνή. Τι συμβαίνει όταν «αναμετριούνται» στο ίδιο τραγούδι;

Η Ariana Grande «κλέβει» την παράσταση από τη Mariah Carey, με μία καινούρια επίδοση σε ένα τραγούδι της Αμερικανίδας ντίβα.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανεβάζει ρυθμούς, καθώς το 2018 αναμένεται να συνδυαστεί με την κυκλοφορία του νέου, πολυαναμενόμενου δίσκου της. Κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το πρώτο άκουσμα τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Στο διάδοχο του «Dangerous Woman», η Ariana Grande θα επιδείξει τις φωνητικές δυνατότητές της, όπως ισχυρίστηκε σε συνέντευξη ο μάνατζέρ της, Scooter Braun. Τα προσόντα της, μάλιστα, γίνονται συχνά αντικείμενο σύγκρισης με εκείνα της Mariah Carey.

Η συζήτηση για τις δύο αστέρες της pop, εκπροσώπους δύο διαφορετικών γενιών, δεν περιορίζεται στις ομολογουμένως εξαιρετικές φωνές τους.

Μία παλαιότερη επανεκτέλεση (2012) της Ariana Grande στο «Emotions» της Mariah Carey, ένα τραγούδι από το ομώνυμο άλμπουμ του 1991, στέκεται αφορμή για ένα καινούριο άτυπο ρεκόρ στην ψηφιακή εποχή.

Η εκτέλεση της 24χρονης τραγουδίστριας μετρά σχεδόν 24,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αριθμός μεγαλύτερος από τα 21,3 εκατομμύρια επισκέψεων που διαθέτει το αρχικό τραγούδι από την 47χρονη καλλιτέχνιδα.

«Είναι ένας φόρος τιμής στο είδωλο και την έμπνευσή μου, Mariah Carey και είναι αφιερωμένο στους οπαδούς μου! Σας αγαπώ τόσο πολύ», είχε γράψει τότε η «Ari» για το «Emotions», εκφράζοντας παράλληλα το θαυμασμό της για την «άπιαστη τραγουδίστρια», όπως ονομαζόταν το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Carey.

Η Ariana Grande δίνει γεύση από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι

Ariana Grande - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας