Το «Raindrops» είναι η εισαγωγή που ανοίγει το επερχόμενο άλμπουμ «Sweetener» της Ariana Grande.

Η Ariana Grande γιορτάζει τα γενέθλιά της και κάνει εκείνη το δώρο στους πολυάριθμους θαυμαστές της.

Η αστέρας της pop γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993 και συνεπώς σήμερα συμπληρώνει το 25ο έτος της ηλικίας της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε αρχίσει τα προεόρτια από την παραμονή των γενεθλίων της, κοινοποιώντας στα κοινωνικά δίκτυα αδημοσίευτο υλικό από την παιδική ηλικία της.

 

 

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Ariana Grande αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στο φανατικό κοινό της, καθώς αποκάλυψε οπτικοποιημένη την εισαγωγή που θα ακούσουμε στο επερχόμενο άλμπουμ της.

Το «Sweetener» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 17 Αυγούστου μέσω της Republic Records / Universal Music, περιέχοντας 15 τραγούδια.

Προς το παρόν, έχουμε έρθει σε επαφή μόνο με δύο singles: Το εκπληκτικό «No Tears Left To Cry» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 11 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα και μία ακόμα εκρηκτική συνεργασία με τη Nicki Minaj, στο «The Light Is Coming».

Με αφορμή τα γενέθλια της, λοιπόν, η Ariana Grande δημοσίευσε το οπτικοποιημένο «Raindrops», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Grammy σκηνοθέτη Dave Meyers, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο «Sweetener».

«Ξέρω ότι δε θέλουμε πραγματικά να μοιραζόμαστε snippets, αλλά θα ήθελα να σας δώσω κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλιά μου, εάν αυτό είναι εντάξει», έγραψε στο Twitter.

Το «Raindrops» ανοίγει την αυλαία στο «Sweetener» και είναι ένα από τα τελευταία τραγούδια που ηχογραφήθηκε πριν ολοκληρωθεί ο δίσκος. Η δημιουργία περιέχει samples από το «An Angel Cried» (1964) των Frankie Valli & the Four Seasons.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας