Ο James Corden ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Ariana Grande στο «Carpool Karaoke».

Η Ariana Grande μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της και εντείνει τις προετοιμασίες για την προώθησή του.

Το πολυαναμενόμενο «Sweetener» αποκαλύπτεται την Παρασκευή 17 Αυγούστου και όπως είναι ήδη γνωστό, τρεις ημέρες αργότερα, η αστέρας της pop θα ανέβει στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2018 και θα τραγουδήσει ζωντανά.

Εκτός από την παρουσία της στην τελετή απονομής των βραβείων, έχουν αρχίσει να διαδίδονται οι φήμες ότι η Ariana Grande θα πραγματοποιήσει και δεύτερη τηλεοπτική εμφάνιση τις επόμενες ημέρες.

Αφορμή για τα σενάρια στάθηκε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter ο παρουσιαστής James Corden, ο οποίος ανάρτησε μία φωτογραφία με δύο φύλλα χαρτί με τους στίχους του «No Tears Left To Cry» και του «God Is A Woman», γράφοντας επιπλέον: «Μαθαίνοντάς τους…»

Η πρώτη σκέψη όλων ήταν ότι η Ariana Grande θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο επεισόδιο του «Carpool Karaoke», τη δημοφιλή ενότητα από την επιτυχημένη αμερικανική εκπομπή «The Late Late Show» του Corden.

Η 25χρονη τραγουδίστρια απάντησε στο Tweet του Βρετανού παρουσιαστή, ρωτώντας τον «για ποιο λόγο;», για να φουντώσει τις φήμες.

Πριν ένα χρόνο, η Ariana Grande είχε εμφανιστεί στην ειδική έκδοση του «Carpool Karaoke» για το Apple Music, μαζί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Seth MacFarlane, όμως δεν έχει δώσει το «παρών» στην πρωτότυπη εκδοχή της ενότητας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας