Οι φήμες φουντώνουν και μόνο η Ariana Grande μπορεί να δώσει τέλος στην τεράστια αγωνία.

Μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη επάνοδο της Ariana Grande στο δισκογραφικό προσκήνιο, όμως πότε ακριβώς θα λήξει η αντίστροφη μέτρηση, σηματοδοτώντας τη μεγάλη ημέρα;

Υπάρχουν πολλές φήμες και ακόμα περισσότερες εικασίες, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Ωστόσο αυτό φαίνεται να είναι ζήτημα λίγων ωρών.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, φημολογείται ότι το νέο τραγούδι της Ariana Grande φέρει τον τίτλο «No Tears Left To Cry». Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νεαρή αστέρα της pop στην Disneyland της Καλιφόρνια, φορώντας μία μπλούζα που έγραφε ανάποδα τη συγκεκριμένη φράση. Στην πορεία, πολλοί συνεργάτες της Αμερικανίδας τραγουδίστριας εμφανίστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα με την ίδια μπλούζα.

Το «Hits Daily Double», που συνήθως είναι καλά πληροφορημένο σε ό,τι αφορά τις νέες κυκλοφορίες, ισχυρίστηκε ότι το καινούριο single της Ariana Grande θα κυκλοφορούσε την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Παρ’ όλα αυτά, ένα νέο δημοσίευμα της ίδιας ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας μετατίθεται μία εβδομάδα νωρίτερα, την Παρασκευή 20 Απριλίου, επικαλούμενο πηγές από το επιτελείο της pop star.

Εάν ισχύσει η πληροφορία, ο λόγος που μετακινείται η άφιξη του «No Tears Left To Cry» σχετίζεται με το γεγονός ότι στις 27 Απριλίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Post Malone, «Beerbongs & Bentleys», ο οποίος ανήκει στο ίδιο δισκογραφικό δυναμικό με την Ariana Grande, τη Republic Records της Universal Music.

Σημειώστε ότι στις 20 Απριλίου αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσης από την Big Machine Records (που διανέμεται από τη Universal Music) η συνεργασία του country διδύμου Sugarland με την Taylor Swift.

Ποια θα μπορούσε να είναι επικρατέστερη ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο τραγούδι της Ariana Grande; Θα μπορούσε να είναι επίσης μία από τις δύο επικείμενες Πέμπτες αντί Παρασκευών, προκειμένου να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός;

Σε κάθε περίπτωση, η μεγάλη ημέρα είναι πιο κοντά από ποτέ και μόνο η ίδια η Ariana Grande μπορεί να δώσει τέλος στην τεράστια αγωνία.

Αφήστε το σχόλιό σας