Το «No Tears Left To Cry» της Ariana Grande έρχεται.

Η Ariana Grande επιβεβαίωσε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου τραγουδιού της.

Η αστέρας της pop έλυσε τη σιωπή της και επέστρεψε στα κοινωνικά δίκτυα για να μοιράσει άπλετη χαρά στο φανατικό κοινό της, τους «Arianators». Πάντως η μεγαλύτερη χαρά από όλες θα ακολουθήσει σε λιγότερο από 48 ώρες.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κοινοποίησε στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, δίνοντας ραντεβού για την «επόμενη χρονιά». Έκτοτε, τα ίχνη της Ariana Grande εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο, αν και πραγματοποιούσε ορισμένες αναρτήσεις στην ενότητα των «ιστοριών» στο Instagram.

Κάθε ημέρα που περνούσε το τελευταίο διάστημα πλήθαιναν οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και φούντωναν οι φήμες σχετικά με την πολυαναμενόμενη επάνοδο της pop star στη δισκογραφία.

Η Ariana Grande επανήλθε στα social media για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να προβεί στη μεγάλη ανακοίνωση που περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία να ακούσουμε και να διαβάσουμε.

Η 24χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε όλα τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, τα οποία αποδείχθηκαν ιδιαίτερα έγκυρα. Το ολοκαίνουριο τραγούδι της πράγματι φέρει τον τίτλο «No Tears Left To Cry» και η ημερομηνία κυκλοφορίας του μετατίθεται μία εβδομάδα νωρίτερα από το φημολογούμενο προγραμματισμό.

Το «No Tears Left To Cry» κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Απριλίου από τη Republic Records / Universal Music και η αγωνία φτάνει στα ύψη. Το μόνο που γνωρίζουμε ότι στην παραγωγή έχει συμβάλλει ο Pharrell Williams.

«Μου λείψατε», έγραψε σε άλλο ένα μήνυμα στο Twitter:

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του μάνατζερ της Ariana Grande, του Scooter Braun, το νέο υλικό που έχει ετοιμάσει η τραγουδίστρια πρόκειται να αναδείξει τις ερμηνευτικές ικανότητές της.

Ο πρώην πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρείας της έχει σχολιάσει επίσης ότι το επερχόμενο άλμπουμ «θα είναι πολύ σημαντικό για τη μουσική σκηνή».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας