Με τον τίτλο του επίτιμου πολίτη του Μάντσεστερ θα τιμήσει την Ariana Grande το τοπικό συμβούλιο της πόλης.

Η Ariana Grande ήταν μία σημαντική φυσιογνωμία για το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας τις τελευταίες εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια έδωσε στις 4 Ιουνίου μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία – το «One Love Manchester» – για τη στήριξη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που συνέβη στην προηγούμενη εμφάνισή της της στην πόλη, στις 22 Μαΐου, αφήνοντας 22 νεκρούς και 59 τραυματίες.

Σύμφωνα με το BBC, έπειτα από την κίνησή της να επιστρέψει στο μέροςς, το τοπικό συμβούλιό της αποφάσισε να απονείμει στην Ariana Grande μία μεγάλη τιμή: Τον τίτλο του επίτιμου πολίτη του Μάντσεστερ.

Ένα νέο πλάνο προτείνει ένα σύστημα για την αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής στην πόλη του Μάντσεστερ, με την ενέργεια της Ariana Grande να βρίσκεται μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Επιπλέον, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα είναι η πρώτη που θα λάβει τον τίτλο.

Ο Sir Richard Leese, επικεφαλής του συμβουλίου, δήλωσε ότι πολλοί θεωρούν ήδη την Ariana μέρος της πόλης: «Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενημερωθούμε πώς αναγνωρίζουμε αυτούς που συμβάλλουν σημαντικά στη ζωή και την επιτυχία της πόλης μας», τόνισε.

«Όλοι έχουμε λόγο να είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το Μάντσεστερ και τον ανθεκτικό και συμπονετικό τρόπο με τον οποίο η πόλη και όλοι οι εμπλεκόμενοι ανταποκρίθηκαν στα τρομερά γεγονότα της 22ας Μαΐου – με αγάπη και θάρρος, αντί για μίσος και φόβο», πρόσθεσε.

Μία καινούρια εκδήλωση για την απονομή του τίτλου στην Ariana Grande θα προγραμματιστεί για το τέλος του έτους.

Δείτε επίσης:Το «One Love Manchester»
ήταν μία συγκινητική συναυλία αγάπης (videos)

Ariana Grande - One Love Manchester - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας