Όπως είναι γνωστό η καριέρα της Ariana Grande ξεκίνησε από το ‘Victorious’ στο Nickelodeon, και τώρα η νεαρή pop star επιστρέφει στην ηθοποιία με το ‘Underdogs’.

Η Ariana Grande είναι η τελευταία διασημότητα για να ενταχθεί στο πλούσιο καστ της νέας ταινία κινουμένων σχεδίων «Underdogs», αν και αυτό θα είναι η δεύτερη φύση για την Ari, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός πριν γίνει τραγουδίστρια.

Η Ariana θα παίξει δίπλα στους Nicholas Hoult, Katie Holmes και Mathew Morrison στη νέα ταινία που θα χτυπήσει αίθουσες τον Απρίλιο του 2015.

ariana-grande-underdogs

Το ‘Underdogs’ είναι μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων με ένα μικρό κομμάτι της μαγείας και πολύ θάρρος. Η ιστορία αφορά τον Jake (Nicholas Hoult), έναν ταλαντούχο αλλά ντροπαλό παίκτη στο ποδοσφαιράκι του οποίου το πάθος για το παιχνίδι που συναγωνίζεται μόνο από την αγάπη του για το ελεύθερο πνεύμα Laura (Ariana Grande). Με την ενθάρρυνση της, χτυπάει το νταή της πόλης, Flash, σε ένα παιχνίδι στο ποδοσφαιράκι. Αλλά τα πάντα αλλάζουν όταν Flash γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και επιστρέφει χρόνια αργότερα για να μετατρέψει το χωριό τους σε ένα νέο γήπεδο. Αρχίζει να καταστρέφει τα πάντα και απαγάγει τη Laura στη διαδικασία. Όταν όλα δείχνουν να χάνονται, οι φιγούρες από το παιχνίδι έρχονται στη ζωή! Ο Jake και οι παίκτες συμμετέχουν σε μια άγρια ​​περιπέτεια για να σώσει Laura και να πάρουν πίσω το χωριό τους…

Η σκηνοθεσία ανήκει στον βραβευμένο με όσκαρ Juan Jose Campanella.

Αφήστε το σχόλιό σας