Χάκερ απέκτησε παράνομη πρόσβαση στο λογαριασμό της Ariana Grande της Instagram και ανάρτησε ρατσιστικά και άσεμνα μηνύματα.

Η Ariana Grande έπεσε θύμα ενός χάκερ στο Instagram, με το λογαριασμό της να παραβιάζεται και να δημοσιεύονται εικόνες με ρατσιστικό και άσεμνο περιεχόμενο.

Το προφίλ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας πέρασε στον έλεγχο των χάκερ, που ανάρτησαν πολλαπλά άσεμνα μηνύματα και εικόνες. Προτού ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβαινε, η Nicki Minaj σχολίασε μία από τις δημοσιεύσεις με ένα σκεπτικό emoji, υποδηλώνοντας ότι είχε την αίσθηση πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τότε οι χάκερ της απάντησαν, λέγοντας πως ήταν η «επόμενη».

Ο λογαριασμός της Nicki Minaj στο Instagram δε δείχνει να έχει παραβιαστεί και εκείνος της Ariana Grande έχει αποκατασταθεί.

Προφανώς, το μηνύματα ξενοφοβίας, ρατσισμού, ομοφοβίας και μισογυνισμού δεν ήταν δυνατό να προέρχονται από τη νεαρή pop star:

Όταν αποκτήθηκε εκ νέου η διαχείριση, η Ariana Grande πληροφόρησε τα 111 εκατομμύρια των ακολούθων της ότι το πρωί της επιτέθηκαν χάκερ.

Η 23χρονη τραγουδίστρια είναι το δεύτερο άτομο στον κόσμο με τους περισσότερους οπαδούς στο Instagram, πίσω μόνο από τη Selena Gomez που διαθέτει 124 εκατομμύρια ακολούθους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την ανάκτηση της πρόσβασης, όλες οι ακατάλληλες αναρτήσεις του χάκερ διαγράφηκαν και ο λογαριασμός της Ariana Grande επέστρεψε στην κανονική εικόνα του.

Η αντίδραση της Αriana Grande για την επίθεση του χάκερ:

View this post on Instagram

y'all when i got hacked this am

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Αφήστε το σχόλιό σας