Η τελευταία συναυλία που έδωσε η Ariana Grande έφερε αρκετά παράπονα σε μερίδα του κοινού, η οποία τελικά θα αποζημιωθεί.

Οι Κορεάτες εκνευρίστηκαν με την Ariana Grande!

Η νεαρή pop star συνεχίζει τις συναυλίες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Dangerous Woman» και επί του παρόντος επισκέπτεται τις ασιατικές χώρες. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Allkpop», το κοινό της Νότιας Κορέας δεν έμεινε ικανοποιημένο με την τραγουδίστρια έπειτα από την εμφάνιση της στη Σεούλ, την Τρίτη 15 Αυγούστου.

Ένας από τους λόγους στους οποίους καταλογίζεται η δυσαρέσκεια, είναι ότι η άφιξη της Ariana Grande στη Νότια Κορέα είχε προγραμματιστεί για τις 14 Αυγούστου, μία ημέρα πριν από τη συναυλία.

Παρ’ όλα αυτά, φέρεται να έφτασε στη χώρα τρεις ώρες πριν την έναρξη του show. Η καθυστέρηση προξένησε αίσθημα αδικίας σε όσους αγόρασαν το VIP πακέτο, αφού περιελάμβανε το προνόμιο να παρακολουθήσουν την πρόβα, κάτι που δε συνέβη.

Επίσης, το «Meet & Greet», η συνάντηση της Ariana Grande με τους θαυμαστές της, καθυστέρησε να αρχίσει και η διάρκειά του συντομεύτηκε. Ορισμένοι από το κοινό ισχυρίζονται επίσης ότι, λόγω έλλειψης πρόβας, η 24χρονη τραγουδίστρια δεν ήταν εξοικειωμένη με τον ήχο και την ποιότητά του, ο οποίος προκάλεσε τεχνικά προβλήματα.

Λίγο μετά τη συναυλία, η Ariana Grande αποχώρησε από τη Νότια Κορέα για να συνεχίσει το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη (17/08), στις Φιλιππίνες (21/08), στο Βιετνάμ (23/08) και στην Κίνα (26, 28, 30/08).

Όσοι είχαν προμηθευτεί VIP εισιτήρια για την εμφάνισή της στη Σεούλ, θα αποζημιωθούν με ένα μέρος μόνο του ποσού.

Παρακολουθήστε ένα video από το show στη Νότια Κορέα:

Quiz:
Πόσο καλά γνωρίζετε την Ariana Grande;

Ariana Grande - quiz - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας