Η Ariana Grande θα πραγματοποιήσει για τους θαυμαστές της τρία μοναδικά «Sweetener Sessions».

Στο κατώφλι της κυκλοφορίας του «Sweetener», η Ariana Grande ανακοίνωσε μία σειρά επιλεγμένων εμφανίσεων οι οποίες προστίθενται στις ενέργειες που έχει σχεδιάσει για την προώθηση του νέου άλμπουμ της.

Το πολυαναμενόμενο «Sweetener» κυκλοφορεί παγκοσμίως από τη Republic Records / Universal Music την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Προτού έρθουν στην επιφάνεια οι πρώτες λεπτομέρειες για την επόμενη διεθνή περιοδεία που θα πραγματοποιήσει, η Ariana Grande διοργανώνει σε συνεργασία με την American Express τρεις μοναδικές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Λος Άντζελες.

Τα εισιτήρια για τα τρία αυτά «Sweetener Sessions» θα διατίθενται αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών της χρηματοπιστωτικής εταιρείας και η προπώληση έχει ξεκινήσει από τις 9 Αυγούστου.

Οι τρεις εμφανίσεις θα διεξαχθούν την εβδομάδα που θα ακολουθήσει μετά τη μεγάλη κυκλοφορία του «Sweetener».

Συγκεκριμένα, η Ariana Grande θα εμφανιστεί στο «Irving Plaza» της Νέας Υόρκης στις 20 Αυγούστου, στο «The Vic» του Σικάγου στις 22 Αυγούστου και στο «Ace Theater» του Λος Άντζελες στις 25 Αυγούστου.

Στις 20 Αυγούστου, πριν την εκδήλωση στο «Irving Plaza», η αστέρας της pop θα δώσει το «παρών» στο ιστορικό «Radio Music City Hall» της Νέας Υόρκης, όπου θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2018.

Παρεμπιπτόντως, στις 15 Αυγούστου θα προβληθεί στο «The Late Late Show» του CBS το επεισόδιο του «Carpool Karaoke» που γύρισε η Ariana Grande μαζί με τον James Corden αυτές τις ημέρες.

Η 25χρονη τραγουδίστρια αποχώρησε, μάλιστα, από τη μαγνητοσκόπηση με έναν ελαφρύ τραυματισμό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας