Η Ariana Grande έχει αποκτήσει θετική στάση στη ζωή της και υπόσχεται να την κρατήσει.

Η Ariana Grande αισθάνεται ευγνώμων μετά την επιτυχημένη έναρξη της περιοδείας της «Sweetener World Tour».

Μετά από μήνες προετοιμασιών, η αστέρας της pop άνοιξε την αυλαία της τουρνέ στις 18 Μαρτίου με μία καταπληκτική συναυλία στο Albany της Νέας Υόρκης, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.

Η Ariana Grande πραγματικά δε θα μπορούσε να τα υλοποιούσε όλα χωρίς την άκριτη αγάπη και την αδιάκοπη υποστήριξη των οπαδών της.

Μία πηγή λέει στο «E! News» ότι η προσπάθεια της τραγουδίστριας να προσφέρει μία εκπληκτική συναυλιακή εμπειρία πήγαζε από την επιθυμία της να δημιουργήσει «κάτι ιδιαίτερο για τους οπαδούς της», θέλοντας να τους ευχαριστήσει που έμειναν δίπλα της στις άσχημες και στις όμορφες στιγμές της τελευταίας χρονιάς.

Η πηγή προσθέτει: «Με όλη την προσοχή στην προσωπική ζωή της, η Ariana είχε πρόσθετα κίνητρα για να πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό show, για να υπενθυμίσει στους κριτικούς και στους οπαδούς της τα δυνατά σημεία της ως καλλιτέχνης και performer.»

Αλλά ακόμα και οι αμέτρητες ώρες στις πρόβες δεν αρκούσαν για να καθησυχάσουν την Ariana Grande για την πρώτη βραδιάς μίας από τις μεγαλύτερες περιοδείες της, στο πλαίσιο της οποίας έχει προγραμματίσει 80 συναυλίες σε ΗΠΑ, Καναδά και Ευρώπη.

Η ανώνυμη πηγή αποκαλύπτει ότι η 25χρονη τραγουδίστρια είχε το «τυπικό τρακ της πρεμιέρας», αλλά, ευτυχώς, μπορούσε να στηριχθεί στους ώμους του αδελφού της και των πιο κοντινών φίλων της. Τώρα που το «Sweetener World Tour» ξεκίνησε με επιτυχία, «οι φίλοι και η οικογένειά της ελπίζουν ότι θα μπορέσει να ανακουφιστεί».

Επιπλέον, η περιοδεία φαίνεται να αποτελεί πηγή θετικότητας και ανάπτυξης για τη ζωή της Ariana Grande. Η ίδια πηγή μοιράζεται ότι η pop star «βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ψυχικά και συναισθηματικά», παρά το εξαντλητικό πρόγραμμά της.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή της, φαίνεται ότι κάθε πιθανότητα για έρωτα έχει δώσει τη θέση της στις φιλοδοξίες της καριέρας της.

Ενώ η Ariana περνά χρόνο με πρώην συντρόφους τους όπως ο Big Sean και ο Ricky Alvarez, η πηγή εξηγεί ότι τους συναντά επειδή έχει πραγματικά καλές σχέσεις και με τους δύο. Μια άλλη πηγή υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επανασυνδεθούν».

Μετά από προβλήματα που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, η Ariana Grande «δεσμεύεται να έχει μόνο θετικότητα στη ζωή της».

 

Αφήστε το σχόλιό σας