Ένα ντοκιμαντέρ αποτελούμενο από τέσσερα επεισόδια παρουσιάζει η Ariana Grande.

Η Ariana Grande μοιράζεται με τους θαυμαστές της τα παρασκήνια της περιοδείας «Dangerous Woman Tour» και της δημιουργίας του νέου άλμπουμ της, «Sweetener», μέσω μίας νέας σειράς – ντοκιμαντέρ που θα φιλοξενηθεί στο YouTube.

«Θέλαμε να σας φέρουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον κόσμο μας», λέει η αστέρας της pop στο trailer του «Dangerous Woman Diaries». «Θέλω να τραγουδήσω για εσάς και θέλω να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες», εξηγεί.

Σε σκηνοθεσία του Alfredo Flores, τα τέσσερα επεισόδια θα προσφέρουν μία παρασκηνιακή ματιά σε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα της 25χρονης τραγουδίστριας.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει υλικό από τη δημιουργία του «Sweetener», αδημοσίευτα πλάνα από συναυλίες για το «Dangerous Woman Tour» και στιγμές από τη μεγαλειώδη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester».

Το «Dangerous Woman Diaries» περιέχει επίσης παρασκήνια από τα γυρίσματα για τα video clips των τραγουδιών «God Is A Woman» και «The Light Is Coming» (με τη Nicki Minaj), αλλά και από τις πρόβες για την εμφάνιση της Ariana Grande  στα MTV Video Music Awards 2018.

Συμπεριλαμβάνονται επιπλέον ζωντανές εκτελέσεις των τραγουδιών «Focus», «Into You», «Touch It», «Side To Side», «One Last Time» και «Dangerous Woman».

Αν και η προσωπική ζωή της Ariana Grande έχει έρθει στο επίκεντρο πολλές φορές κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, τα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ δεν πρόκειται να αναφερθούν ούτε στη σχέση της Αμερικανίδας pop star με τον Pete Davidson ούτε στον αδόκητο θάνατο του Mac Miler, ο οποίος ήταν πρώην σύντροφός της.

Αντιθέτως, το «Dangerous Woman Diaries» θα εστιάσει στην επαγγελματική ζωή της Ariana Grande κατά τη διάρκεια μίας περιόδου που εκτείνεται από την περιοδεία «Dangerous Woman Tour» (2017) μέχρι τη δημιουργία του άλμπουμ «Sweetener» (2018).

Δείτε το πρώτο επεισόδιο:

 

Αφήστε το σχόλιό σας