Η Ariana Grande κάνει μία διαφορετική επιλογή για την οπτικοποίηση του «Breathin’».

Ένα μικρό και χαριτωμένο γουρουνάκι δίνει εικόνα στο «Breathin’» της Ariana Grande.

Παρόλο που η αστέρας της pop μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα εντυπωσιακά video clip, αυτή τη φορά επιλέγει μία μικρότερη παραγωγή για να οπτικοποιήσει -πιθανώς προσωρινά- το «Breathin’».

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον τέταρτο ολοκληρωμένο δίσκο της Ariana Grande, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Αύγουστο από τη Republic Records / Universal Music, φέροντας το γενικό τίτλο «Sweetener».

Το άλμπουμ έκανε θριαμβευτικό ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» και την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το επίσημο IFPI Chart, αναρριχήθηκε στο Νο2 της ελληνικής αγοράς, στην οποία κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ariana Grande - Hit Channel

Το «Breathin’» είναι το τρίτο single της 25χρονης τραγουδίστριας μετά το υπέροχο «God Is A Woman» και το αγαπημένο «No Tears Left To Cry», που μόλις κατέκτησε την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα, όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο.

Το συμπαθέστατο γουρουνάκι που πρωταγωνιστεί στο μουσικό βίντεο του «Breathin’» ονομάζεται Piggy Smalls και είναι το κατοικίδιο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Η Ariana Grande συνυπογράφει το τραγούδι μαζί με τον Ilya, τον Savan Kotecha και τον Peter Svensson, ενώ την παραγωγή έχει φροντίσει ο Ilya.

Το «Βreathin’» ήταν το τραγούδι που ξεχώρισε μόλις κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «Sweetener» και η επιλογή του ως single ήταν αναπόφευκτη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας