Η Ariana Grande δε μένει αμέτοχη απέναντι στη (νέα) τραγωδία που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και δρα σε ρόλο ειρηνοποιού.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται σε περισσότερους από 50 μετά την ένοπλη επίθεση στο φεστιβάλ «Route 91 Harvest» στο Λας Βέγκας, ο πλανήτης συνεχίζει να αντιδρά. H τραγωδία έχει ενώσει τον κόσμο της μουσικής και καλλιτέχνες από όλα τα ρεύματα προτάσσουν τις φωνές του για να εκφράσουν τις σκέψεις, τις προσευχές και τις ευχές τους προς το Λας Βέγκας.

Ένας καλλιτέχνης που μπορεί να ταυτιστεί την τραγωδία και ειδικά με τον Jason Aldean, που τραγουδούσε επί της σκηνής εκείνη την αποφράδα ώρα, είναι η Ariana Grande. Η 24χρονη τραγουδίστρια βίωσε μία παρόμοια φριχτή κατάσταση τον Μάιο, όταν πραγματοποιήθηκε βομβιστική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, κατά την οποία σκοτώθηκαν 23 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότερα από 250.

Η Ariana Grande δραστηριοποιήθηκε άμεσα. Εξέδωσε μία ηχηρή δήλωση, επισκέφθηκε τα θύματα στο νοσοκομείο και πραγματοποίησε τη επιτυχημένη συναυλία «One Love Manchester», η οποία απέφερε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια για το ταμείο έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκε για υποστηρίξει τους τραυματίες από το χτύπημα και τις οικογένειές τους.

Μετά τα τεκταινόμενα στο Λας Βέγκας, η Ariana Grande αντέδρασε στο Twitter, αποκαλώντας την επίθεση «τρομοκρατία». Επιπλέον ζήτησε «αγάπη, ενότητα, ειρήνη»: «Η καρδιά μου σπάει για το Λας Βέγκας. Χρειαζόμαστε αγάπη, ενότητα, ειρήνη, έλεγχο της οπλοκατοχής και να το εξετάσουν οι άνθρωποι και να το αποκαλέσουν αυτό που είναι = τρομοκρατία», έγραψε.

Ύστερα από τη φονική, βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ στη δική της συναυλία, η Ariana Grande αισθάνεται το σοκ που επικρατεί.

Δείτε επίσης: Ariana Grande, Justin Timberlake,
Pharrell Williams κ.ά. ένωσαν φωνές για το Charlottesville

Ariana Grande - Justin Timberlake - Pharrell Williams - A Concert for Charlottesville - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας