Η Ariana Grande επιστρατεύει για το διάδοχο του «Dangerous Woman» παραγωγούς που είναι γνώστες της hip – hop μουσικής.

Ο νέος δίσκος της Ariana Grande είναι πιθανό να διεισδύσει στη hip – hop.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η αστέρας της pop εκμυστηρεύθηκε ότι ο διάδοχος του «Dangerous Woman», της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2016, είναι έτοιμος.

Ο Diplo των Major Lazer είχε δώσει επίσης μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ: «Κάναμε ορισμένα πράγματα μαζί της. Έχει μία σειρά τραγούδια που θα βγουν, δεν είμαι σίγουρος πώς θα ταιριάξουν», είπε προσθέτοντας ότι το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να βρει τη σωστή ώρα να τα κυκλοφορήσει.

«Το θέμα με τους μεγαλύτερους αστέρες είναι ότι είναι δύσκολο να βρουν τη χρονική συγκυρία. Τους ανταγωνιζόμαστε αυτή τη στιγμή στην αγορά, οπότε θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες διαθέσιμες για το νέο ολοκληρωμένο βήμα της Ariana Grande, αλλά σύμφωνα με την 24χρονη τραγουδίστρια θα περιέχει κατά πάσα πιθανότητα δέκα τραγούδια. Η δισκογραφική εταιρεία της την παρακάλεσε να κρατήσει τον αριθμό των τραγουδιών στα 15, αλλά όταν αποκρίθηκε ότι έχει συγκεντρώσει περίπου 25, η απάντηση που πήρε ήταν ότι «αυτό δεν πρόκειται να γίνει».

Ένα ή περισσότερα από τα καινούρια τραγούδια ίσως θα έχουν την παραγωγή του Yung Berg, αλλιώς γνωστός ως HitMaka, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε. Ο 32χρονος Αμερικανός είναι υπεύθυνος για τα «Bounce Back» του Big Sean, «Buy A Heart» της Nicki Minaj και του Meek Mill, το «Party» των Chris Brown, Usher & Gucci Mane και άλλα τραγούδια.

Ακούστε τον HitMaka να μιλά για τη συνεργασία με την «Ari»:

Διαβάστε ακόμα:
Το νέο άλμπουμ της Ariana Grande
θα έχει «μεγάλες ερμηνευτικές στιγμές»

Ariana Grande - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας