Άλλο ένα μεγάλο ταξίδι ετοίμασε η Ariana Grande για να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

Η Ariana Grande ανακοινώνει τη διεθνή περιοδεία «The Sweetener World Tour» και τις πρώτες στάσεις που θα πραγματοποιήσει.

Το «The Sweetener World Tour» διοργανώνεται για την προώθηση του τέταρτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Το «Sweetener» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο από τη Republic Records / Universal Music και έχει κατακτήσει την κορυφή σε πλήθος χωρών: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Βέλγιο, Τσεχία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Σκωτία και Ελβετία.

Ο δίσκος έχει αναρριχηθεί στο Νο. 2 των φυσικών πωλήσεων στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνονται στο επίσημο IFPI Chart και στο Νο. 1 του ελληνικού iTunes.

Η μεγάλη έναρξη του «The Sweetener World Tour» είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου 2019 και θα λάβει χώρα στο «Times Union Center» του Albany της Νέας Υόρκης.

Σε διάστημα τριών μηνών, η 25χρονη pop star θα πραγματοποιήσει 38 συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και 4 συναυλίες στον Καναδά. Η αυλαία του βορειοαμερικανικού σκέλους θα πέσει στις 18 Ιουνίου 2019 στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων στην Ευρώπη, θα ανακοινωθεί στην πορεία.

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει για το ευρύ κοινό στις 3 Νοεμβρίου και για τους συνδρομητές της «American Express Card» (χορηγός της τουρνέ) την 1η Νοεμβρίου.

Το «The Sweetener World Tour» είναι η επόμενη περιοδεία της Ariana Grande μετά το περσινό «Dangerous Woman Tour», το οποίο στιγματίστηκε από τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017, με τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας