Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά και το γιόρτασε με την παρέα πολλών επώνυμων φίλων του!

Χθες βράδυ Τρίτης 27 Νοεμβρίου έγινε στο BOGART της πλατείας Κολωνακίου η παρουσίαση του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού «Παιδί Γενναίο», ο οποίος φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.

Πολλοί δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, η αγαπημένη οικογένεια του τραγουδιστή, οι συντελεστές του άλμπουμ, οι συνεργάτες από τη δισκογραφική εταιρία Universal Music, αλλά και συνάδελφοι του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί με εκείνον και τον Γιώργο Θεοφάνους μια σπουδαία δισκογραφική κυκλοφορία που μετρά ήδη μέσα σε λίγες βδομάδες μια μεγάλη επιτυχία: το τραγούδι «Ποτέ Ξανά» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους (όπως όλα τα τραγούδια άλλωστε) και στίχους της Ναταλίας Γερμανού.

Πρώτος πήρε το λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της Universal Music κ. Τάσος Ξιναρής για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους που είχαν έρθει να υποστηρίξουν καταρχήν ένα νέο τραγουδιστή, στο πρόσωπο του οποίου η ελληνική δισκογραφία βλέπει ένα λαμπρό μέλλον, αλλά και μια μοναδική συνεργασία (με τον Γιώργο Θεοφάνους) που ήδη έχει αποφέρει έναν υπέροχο δίσκο.

Στη συνέχεια ο παραγωγός και συνθέτης κ. Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, του έπλεξε το εγκώμιο για τις δυνατότητές του και ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους στιχουργούς και τους συντελεστές του άλμπουμ. Τον λόγο πήρε τελευταίος ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός και φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι μοιράζονται, όπως είπε, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Οι προσκεκλημένοι (ανάμεσά τους και οι ΝίνοΆντζελα ΔημητρίουΜελίνα Μακρή (Vegas), Κρυσταλλία (OtherView), Ελευθερία EλευθερίουΧρήστος ΜενιδιάτηςΚώστας ΚαραφώτηςΔέσποινα ΟλυμπίουΣτέλλα Καλλή, κ.α.) άκουσαν όλα τα καινούργια τραγούδια και ευχήθηκαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στον Γιώργο Θεοφάνους πολλές μεγάλες επιτυχίες από το «Παιδί Γενναίο»!

Αφήστε το σχόλιό σας