Το χειμερινό κύκλο των εμφανίσεών τους ξεκίνησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ΝΙΝΟ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ΝΙΝΟ επέστρεψαν στο «Fantasia», κάνοντας μία λαμπερή και επιτυχημένη πρεμιέρα, την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Τη δυναμική του πορεία συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη νέα επιτυχία «Λιώμα» που σημείωσε πρωτιά στα ραδιόφωνα. Το «Λιώμα», που έχει ξεπεράσει τα 10,9 εκατομμύρια προβολών στο YouTube μέσα σε περίπου δύο μήνες, ξεκινά αυτή την εβδομάδα στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart της IFPI, δηλαδή είναι πρώτο στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού είναι εμφανής και στο «Fantasia», όπου το κοινό αποθέωσε στην πρεμιέρα της Παρασκευής (31/08) τον Κωνσταντίνο Αργυρού από το πρώτο κιόλας άκουσμα της εισαγωγής του «Λιώμα».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Ο Νίνο Ξυπολιτάς, ένας πραγματικός καλλιτέχνης, πάντα αινιγματικός και μυστηριώδης, έχει επιστρέψει δυναμικά στα δρώμενα της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης, σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής του.

Ο ανατρεπτικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός χαρίζει μία διαφορετική αίσθηση όσο μοιράζεται τη σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρο της παραλιακής.

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού και του ΝΙΝΟ στο «Fantasia» συνεχίζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης η Έλενα Τσαγκρινού, η Courtney Parker, η μπάντα των 719 και η Ανδρομάχη.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας