Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώνει δυνάμεις με δύο κορυφαίους Ισραηλινούς καλλιτέχνες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώνει δυνάμεις με δύο κορυφαίους Ισραηλινούς καλλιτέχνες

-

Δες και αυτά

Τρεις κορυφαίοι καλλιτέχνες, δύο χώρες, μία μεγάλη συναυλία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει μία μοναδική συναυλία στην Ιερουσαλήμ μαζί με δύο από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της χώρας, τον Eyal Golan και τον Moshe Peretz, η οποία θα αναδείξει τους διαχρονικούς και άρρηκτους δεσμούς Ελλάδας και Ισραήλ, ειδικά στη μουσική.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου στο «Pais Arena» της Ιερουσαλήμ και η ανυπομονησία του κοινού είναι μεγάλη.

Το «Pais Arena» είναι ένας σύγχρονος χώρος που εγκαινιάστηκε το 2014 και φιλοξενεί αθλητικούς αγώνες, διεθνή συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις. Η χωρητικότητά του στις συναυλίες υπολογίζεται σε 15.654 άτομα.

Το κλειστό γήπεδο αποτελεί μέρος του αθλητικού συγκροτήματος της Ιερουσαλήμ, το οποίο περιλαμβάνει εγκαταστάσεις ολυμπιακών προδιαγραφών.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μεταβεί στο Ισραήλ ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στην ελληνική δισκογραφία αυτή τη στιγμή, έχοντας στο ενεργητικό του αλλεπάλληλες επιτυχίες και αδιάκοπες πρωτιές.

Το νέο του single «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από τον καινούργιο δίσκο του «Το Κάτι Παραπάνω» που καταλαμβάνει την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα, ενώ συνολικά στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart έχουν κάνει είσοδο έξι τραγούδια του άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το προηγούμενο Σάββατο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο «Fantasia», το χώρο που τον φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει το απόλυτο στέκι της παραλιακής.

Ο 48χρονος Eyal Golan θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του είδους του στο Ισραήλ.

Εκπροσωπεί τη Mizrahi μουσική σκηνή, η οποία συνδυάζει στοιχεία από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τον αραβικό κόσμο και συνήθως αποτελείται από άτομα αντίστοιχης καταγωγής.

Ο τραγουδιστής παρουσίασε το 2011 το δικό του talent show, το «Eyal Golan Is Calling You», στο οποίο αναζήτησε την επόμενη μεγάλη φωνή της Mizrahi μουσικής.

Ο 35χρονος τραγουδιστής και δημιουργός Moshe Peretz είναι γνωστός στη χώρα μας από τα τραγούδια του που έχουν μεταφερθεί στα ελληνικά, όπως το «Caramela» της Ελένης Φουρέιρα.

Έχει κυκλοφορήσει οκτώ χρυσά και πολυπλατινένια άλμπουμ, ενώ έχει υπογράψει τραγούδια για συναδέλφους του όπως η Sarit Hadad κ.ά. Από το 2013 είναι κριτής στην ισραηλινή έκδοση του «The X Factor».

 

Αφήστε το σχόλιό σας