Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει «Το Κάτι Παραπάνω» στο «Fantasia»

-

Η επιτυχία συνεχίζεται για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην παραλιακή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρατείνει τις εμφανίσεις του στο «Fantasia» μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Σε μία από τις πιο ώριμες καλλιτεχνικά περιόδους της καριέρας του, τα τραγούδια του και οι ζωντανές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού επιβεβαιώνουν ότι είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μονοπωλεί μόνιμα το ενδιαφέρον στα δρώμενα της αθηναϊκής διασκέδασης από τη σκηνή του «Fantasia», το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Το σκηνικό των αδιάκοπων εμφανίσεων στην παραλιακή συμπληρώνουν δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube και συνεχόμενες πρωτιές επί σειρά πολλών εβδομάδων στο ελληνικό ραδιοφωνικό airplay.

Το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αντίκρισε τέσσερα τραγούδια του («Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Δεν Έχω Πολλά») στη λίστα των κορυφαίων ραδιοφωνικών μεταδόσεων και συνεχίζει να προτείνει επιτυχίες.

Το νέο single του δημοφιλούς τραγουδιστή είναι το «Τι Να Το Κάνω», μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό, προσφέροντας «Το Κάτι Παραπάνω» στη νυχτερινή Αθήνα με την ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών που παρουσιάζει στο «Fantasia».

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Fantasia» κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζονται η Demy, η Έλενα Τσαγκρινού, η Courtney Parker, οι 719 και η Ανδρομάχη.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας