Μορφή δίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο ήδη αγαπημένο «Τι Να Το Κάνω», το επόμενο single από το νέο άλμπουμ του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκινά την καινούργια χρονιά με νέο single το «Τι Να Το Κάνω», μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας της.

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της γενιάς του, «Το Κάτι Παραπάνω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Τι Να Το Κάνω» ξεχώρισε αμέσως, με το lyric video να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube και έχει ξεπεράσει τις 9,5 εκατομμύρια προβολές.

Ένας από τους στίχους του τραγουδιού, μάλιστα, έδωσε τον τίτλο στη νέα δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην παγωμένη Βουδαπέστη, όπως αποκαλύφθηκε από τις δημοσιεύσεις του τραγουδιστή στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και από τις αναρτήσεις της δισκογραφικής εταιρείας του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που είχε τέσσερα τραγούδια («Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα» και «Δεν Έχω Πολλά») στο Top 20 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων κατά μήκος του 2018.

Έχοντας παραμείνει επί σειρά εβδομάδων αμετακίνητος στο Νο. 1, κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου για το 2018 με το «Ψέματα».

Το 2019, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει το «Τι Να Το Κάνω» και μας χαρίζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας