Μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το «παρών» σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο μοναδικό Μίμη Πλέσσα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου υποδέχθηκε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τον άνθρωπο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, τον μεγάλο Μίμη Πλέσσα, με τα 3000 καταγεγραμμένα τραγούδια.

Γνωστές επιτυχίες του συνθέτη που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει μέσα από τις ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, τις απολαύσαμε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Αποστολία Ζώη, την Δήμητρα Σταθοπούλου, την Βασιλική Καρακώστα και τον Σπύρο Κλείσσα.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ο τενόρος με την διεθνή καριέρα, Αντώνης Κορωναίος έδωσε άλλο ύφος σε αξέχαστα τραγούδια και καθήλωσε με την ερμηνεία του τους προσκεκλημένους.

Μουσική έκπληξη ήταν ο Γιώργος Μαργαρίτης σε λαϊκά διαχρονικά τραγούδια του κορυφαίου δημιουργού. Το μικρόφωνο πήραν επίσης και ξεσηκώνουν τους καλεσμένους ο αγαπημένος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Μαρία Κορινθίου.

Την παρέα συμπλήρωσαν μεταξύ άλλων η Λουκίλα Καρρέρ και ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος συγκινήθηκε από την ατμόσφαιρα και τα τραγούδια.

Τέλος, το δικό τους χρώμα έδωσαν 40 παιδικές φωνές της Παιδικής Χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα τραγουδιούνται από όλες τις ηλικίες.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας