Για τη φιλία με τον Παντελή Παντελίδη και την τελευταία συνάντησή τους, λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν προσκεκλημένος της τηλεοπτικής εκπομπής «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα το βράδυ της Τρίτης 30 Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη φιλία που μοιραζόταν με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά δημοσίως ότι ήταν μαζί τη νύχτα πριν το μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Η νύχτα πριν το δυστύχημα και το πώς έμαθε το τραγικό συμβάν:

«Ήμασταν το προηγούμενο βράδυ μαζί, όχι σε όλη τη διάρκεια, επειδή έκανε πρόβες. Είχαμε πάει να τον δούμε, επειδή θα άνοιγε το μαγαζί τότε.

Εγώ έμεινα στο μαγαζί με τον επιχειρηματία, τον Κώστα Μπερτάκη και όλους που ξέρω ότι τον αγαπούσαν πολύ και ήταν οικογένειά του και μετά τον χάσαμε σε μία φάση από το μαγαζί και έμαθα ότι πήγε κάπου να διασκεδάσει.

Από εκεί και πέρα, εγώ πήγα για ύπνο κατά τις πέντε το πρωί και με πήραν ένα τηλέφωνο και μου λένε “υπάρχει πρόβλημα”. Από τον ύπνο εγώ, μου τα είπαν όλα μαζί, ήμουν σοκαρισμένος και μπήκα στο αμάξι και πήγα στο νοσοκομείο να δω τι γίνεται . Όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε, ήταν μια στιγμή που ο καθένας πήρε τα μαθήματά του και εγώ προσωπικό αυτό που θα κάνω και αυτό που οφείλω να κάνω σε ένα φίλο και σε ένα σπουδαίο καλλιτέχνη, είναι να τον τραγουδάω στα live μου. Γιατί πραγματικά τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή και το στίγμα τους στο ελληνικό τραγούδι.»

Έχει επαφή με την οικογένεια του αξέχαστου τραγουδιστή;

«Δεν έχω τόσο στενή επαφή. Και πιο παλιά δεν είχα τόσο στενή επαφή εγώ, αλλά νομίζω ότι υπάρχει εκτίμηση μεταξύ μας, επειδή είχα μιλήσει με τον Παντελή και μου μετέφερε συνέχεια χαιρετισμούς και εγώ την αγάπη μου στην οικογένειά τους. Για τις οικογένειες είναι πολύ σημαντικό, δεν ξεπερνιέται.»

Ζούσε στα όρια ο Παντελής Παντελίδης;

Ήταν πολύ έντονη προσωπικότητα ο Παντελής, ήταν μία προσωπικότητα πολύ σημαντική. Δηλαδή ήταν λες και… πώς να το εξηγήσω, λες και έπαιζε σε ταινία, μόνιμα. Η ζωή του όλη. Ήταν εκπληκτικός και στην παρέα. Ήταν πολύ έντονος άνθρωπος. Και τον τελευταίο καιρό που κάναμε παρέα, ήταν για εμένα ένας άνθρωπος έμπνευση», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ποια ανάμνηση θα κρατάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός από τον Παντελή Παντελίδη;

«Ζήσαμε ένα πολύ ωραίο ταξίδι που είχαμε πάει μαζί στην Αράχωβα. Αυτό το ταξίδι θέλω να θυμάμαι, έτσι θα τον έχω στο μυαλό μου. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που είχαμε κάνει και ήταν και ο Αντώνης (Ρέμος) εκεί. Έχω ωραίες αναμνήσεις, ήταν πολύ ρομαντικό.»

Διαβάστε ακόμα:
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τη νέα επιτυχία «Ψέματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ψέματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας