Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και η Φανή Δρακοπούλου σήμαναν την έναρξη της παρουσίας τους στην παραλιακή.

Την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο καλλιτέχνης «τα κατάφερε» με “φρέσκια” επιτυχία στις αποσκευές του που μετρά ήδη περισσότερες από 200.000 προβολές μέσα σε πέντε ημέρες κυκλοφορίας, διαδεχόμενος το σερί των δεκατριών εβδομάδων παραμονής στο νούμερο ένα του ελληνικού airplay με το απόλυτο hit «Το Συμπέρασμα» με τον καλύτερο τρόπο.

«Τα Κατάφερες»: Ακούστε τη νέα μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Σε μία από τις δημιουργικότερες φάσεις της καριέρας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γίνεται ο επικεφαλής του ανανεωμένου καλλιτεχνικού προγράμματος του «Fantasia».

Μαζί του τραγουδούν δύο γοητευτικές κυρίες, η κάθε μία με το δικό της δρόμο. Η Ελένη Φουρέιρα και η Φανή Δρακοπούλου δίνουν το παλμό των εμφανίσεων. Συμμετέχει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο ανερχόμενος τραγουδιστής που μας έχει απασχολήσει με τις επιτυχίες του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι… γυναίκες του και όλο το ταλαντούχο σχήμα θα βρίσκονται στο «Fantasia», με την καλύτερη διάθεση για ατέλειωτες νύχτες διασκέδασης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα τους, το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου, παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας