Για τον ανταγωνισμό στο μουσικό στερέωμα, τη μετάλλαξη ορισμένων μετά την επιτυχία και για την αδικία μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού «People» και έδωσε παράλληλα μία συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης.

Ένιωσε ποτέ πόλεμο επειδή ήταν πρώτο όνομα από τόσο μικρός;

«Από μικρό παιδί ήθελα να βρίσκω λύσεις ώστε να γίνομαι καλύτερος. Έπαιζα βόλεϊ, ποδόσφαιρο, προσπαθούσα να ξεπερνώ κάθε φορά τον εαυτό μου. Το ίδιο και στο τραγούδι. Οπότε, καλώς ή κακώς, οποιοσδήποτε κάνει πρωταθλητισμό δε γίνεται να μην έχει ανταγωνισμό – δε θα το έλεγα όμως πόλεμο», σχολιάζει.

«Αυτό τον ανταγωνισμό πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε θετικά για να εξελιχτούμε και να φανούμε καλύτερα με τα ίδια μας τα έργα. Με αυτόν τον τρόπο πορεύομαι», τονίζει.

Παρότι ήταν μικρός όταν έκανε την επιτυχία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται προσγειωμένος.

«Έτσι έχω επιλέξει να είμαι. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, γιατί έχω δει και ανθρώπους που ήξερα και με την επιτυχία κάπως μεταλλάχτηκαν, αλλά νομίζω πως ο χρόνος, οι συνθήκες και οι ενέργειες, συμπαντικές και θεϊκές, κάποια στιγμή σε τιμωρούν όταν αρχίζεις και ακροβατείς», απαντά.

«Προσπαθώ, λοιπόν, να κρατάω τον εαυτό μου χαλαρό και ταπεινό και πιστεύω ότι σε αυτό με βοηθά πολύ η οικογένειά μου. Όταν είσαι δεμένος με την οικογένειά σου και είναι δίπλα σου για να σου πουν την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, όταν πιστεύεις και σε κάτι ανώτερο, βρίσκεις τις ισορροπίες σου, ακόμα και όταν πας να τις χάσεις», εξηγεί.

Έχει τύχει να νιώσει ότι υπήρξε άδικος με τους άλλους;

«Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου, αλλά προσπαθώ πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι να το μαζεύω. Όταν γυρίζω σπίτι, σκέφτομαι ποιους ανθρώπους έχω πληγώσει, μπορεί και άθελά μου, και για ποιο λόγο. Προσπαθώ να ρίχνω τον εγωισμό μου και με το δικό μου τρόπο να μπορέσω να έρθω κοντά τους και χωρίς να ζητήσω συγγνώμη να τους δώσω να καταλάβουν ότι δεν έφταιγα για αυτό που είχε γίνει», λέει.

Κακομαθαίνει τον εαυτό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

«Όχι, η ουσία για εμένα βρίσκεται στα απλά πράγματα. Και όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ το καταλαβαίνω. Δεν ήμουν ποτέ της μεγάλης ζωής. Επενδύω σε ανθρώπινες σχέσεις και όχι στα υλικά αγαθά. Και τι να λέει αν έχεις εκατομμύρια; Έχω δει πάμπλουτους ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι. Καλό είναι να βάζουμε στόχους, αλλά όχι οικονομικούς», περιγράφει.

«Όταν είσαι δημιουργικός και θέλεις να πετύχεις το στόχο σου στη δουλειά σου, θα έχεις και οικονομικό όφελος. Αυτά συμβαδίζουν. Αλλά αν κάποιον τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, νομίζω ότι δεν του πάει καλά», λέει.

Ο απίθανος λόγος που συμμετείχε
στο «Fame Story» ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός - Konstantinos Argiros - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας