Η Αρετή Κοσμίδου κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το debut album της και μας γνωρίζει με τα δύο πρώτα κομμάτια του, ένα εξ αυτών με τον Πάνο Μουζουράκη!

Η Αρετή Κοσμίδου, η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε κοινό και κριτές με τη συμμετοχή της στο «The Voice 1» φτάνοντας έως τον τελικό του show, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς της.

Ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από τα επερχόμενα μουσικά δείγματα «γραφής» της Αρετής με το κομμάτι «No More» με την υπογραφή του Μανώλη Φάμελλου, το οποίο έχει κερδίσει έδαφος στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Χωρίς καμία πρόθεση επίδειξης και εντυπωσιασμού η Αρετή Κοσμίδου «επιβάλλει» την παρουσία της στο δισκογραφικό στερέωμα με τη βελούδινη φωνή της. Το debut album της – που σίγουρα θα απολαύσουμε – ονομάζεται «Distance» και περιέχει 10 αγγλόφωνα τραγούδια και μία όμορφη συνάντηση.

Ανάμεσά τους το «No More» και η ολοκαίνουρια συνεργασία της με τον Πάνο Μουζουράκη στο «Φτάνει», το μοναδικό τραγούδι του δίσκου με ελληνικούς στίχους.

Το «Distance» πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη MINOS EMI τη Δευτέρα 18 Μαΐου, ενώ συγχρόνως είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του ψηφιακού καταστήματος των iTunes. Όσοι χρήστες μάλιστα παραγγείλουν το άλμπουμ θα αποκτήσουν από τώρα τα «Φτάνει» και «Robert Dear», δύο κομμάτια τα οποία έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να ακούσουμε πρώτοι!

► Βρείτε το «Distance» στο iTunes, εδώ.

Αρετή Κοσμίδου & Πάνος Μουζουράκης – «Φτάνει»:

Αρετή Κοσμίδου – «Robert Dear»:

Τέλος, ένα promo teaser του album «Distance»:

Αφήστε το σχόλιό σας