Η Aretha Franklin είναι περιστοιχισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα και δε χάνει τη διάθεσή της, παρά τη δύσκολη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η οικογένεια της Aretha Franklin επιβεβαιώνει ότι η «βασίλισσα της soul» είναι «σοβαρά άρρωστη», καθώς συνεχίζουν οι οικείοι της να συγκεντρώνονται στο πλευρό της, στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τη Δευτέρα (13/08) διαδόθηκε η είδηση ότι η 76χρονη τραγουδίστρια χαροπαλεύει, καθώς λαμβάνει ήδη την απαραίτητη περίθαλψη κατ’ οίκον. Τα δυσάρεστα νέα προκάλεσαν ένα τεράστιο κύμα μηνυμάτων προσευχών από όλο τον κόσμο.

Η οικογένειά της Aretha Franklin επιβεβαιώνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία της Αμερικανίδας ντίβας και ευχαρστεί το κοινό για την «αγάπη και την υποστήριξη» που της έχει δείξει.

Ο Gwendolyn Quinn, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστριας, δήλωσε στο «People»: «Η Aretha Franklin είναι η “μητριάρχης” της οικογένειας Franklin από τότε που πέθαναν όλα τα αδέλφια της.».

Aretha Franklin - Hit Channel

Η αγάπη που τρέφει για την οικογένειά της δεν αμφισβητείται και ήταν εμφανής στα ζεστά χαμόγελα που μπόρεσε να μοιραστεί με τον ανιψιό της, κατά την πολύ σύντομη επίσκεψή του πριν από δύο εβδομάδες.

«Είναι σοβαρά άρρωστη και περιβάλλεται από μέλη της οικογένειάς που εκτιμούν την υπέρμετρη αγάπη και την υποστήριξη που έχουν λάβει από εκείνη», σχολίασε ο ανιψιός της Aretha Franklin.

«Έχει τις αισθήσεις της, γελάει, πειράζει τους άλλους, μπορεί να αναγνωρίσει τους ανθρώπους. Η οικογένεια είναι μαζί της. Είναι στο σπίτι. Την είδα πριν από μία εβδομάδα, την Παρασκευή και μιλήσαμε για περίπου 45 λεπτά με μία ώρα», περιέγραψε.

Παραμένοντας αισιόδοξος, πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει, πιστεύει ότι θα το ξεπεράσει και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας