Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν το 2018, εκτός και αν έχουμε τίποτα απρόοπτα

Οι Arctic Monkeys έχουν να κυκλοφορήσουν νέα μουσική από το 2013, όταν και κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «AM». Με τόσο μεγάλη απουσία από τη βιομηχανία, οι οπαδοί άρχισαν να ανησυχούν λίγο για το μέλλον της μπάντας. Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί έχουμε καλά νέα.

Οι Arctic Monkeys επιβεβαίωσαν ότι εργάζονται σε ένα νέο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2018 (είχαμε ήδη υποψία).

Η είδηση μάλιστα μας έρχεται από μια απρόσμενη πηγή. Το περιοδικό μοτοσικλέτας «For The Ride» αποκάλυψε ότι στο βασικό πρόγραμμα των Arctic Monkeys είναι να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μέχρι τα τέλη του 2018.

Την είδηση ανακοίνωσε στο περιοδικό ο μπασίστας του γκρουπ Nick O’Malley, που είναι παθιασμένος με τους δύο τροχούς. Μια συνέντευξη που έκανε μόλις «την ημέρα πριν από την έναρξη των ηχογραφήσεων του έκτου άλμπουμ σε μια μυστική τοποθεσία».

Ο Nick πρόσθεσε επίσης ότι ελπίζει με όλη του την καρδία πως το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, γιατί αν δεν συμβεί αυτό σημαίνει ότι «έχουμε μεγάλα προβλήματα».

Αναμένουμε…

Εν τω μεταξύ, ο Alex Turner έχει αφιερωθεί στους Last Shadow Puppets και ο ντράμερ Matt Helders έχει συνεργαστεί με τον Iggy Pop και τον Josh Homme για το Post Pop Depression (αλλά το είδαμε και σε φωτογραφία μαζί με τους Queens of the Stone Age για το τελευταίο τους studio άλμπουμ).

Αφήστε το σχόλιό σας