Αν και είναι αλήθεια ότι πρώτα κυκλοφορούν οι δίσκοι και στη συνέχεια γίνονται τα tour, συμπεραίνουμε ότι η συνέχεια του «AM» θα μπορούσε να είναι πραγματικά κοντά

Οι Arctic Monkeys θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους από το Woodlands Festival που γίνεται στο ομοσπονδιακό κράτος του Ντελαγουέρ, στις ΗΠΑ.

Εντάξει, θα μας πείτε «ευχαριστώ, ποιος φτάνει μέχρι το Ντελαγουέρ;», όμως τα νέα μας λένε πολλά περισσότερα για το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ. Αν στην πραγματικότητα ο Alex Turner και οι συνεργάτες του σέβονται το δόγμα του «πρώτα άλμπουμ και στη συνέχεια η περιοδεία» τότε συμπεραίνουμε ότι το έκτο άλμπουμ των Arctic Monkeys πιθανότατα θα κυκλοφορήσει πριν από τις 14 Ιουνίου 2018. Δηλαδή, την ημερομηνία έναρξης του φεστιβάλ.

Γνωρίζουμε ήδη από τις δηλώσεις του μπασίστα, Nick O’Malley, ότι το άλμπουμ ήταν σε παραγωγή από το Σεπτέμβριο του 2017 και για κυκλοφορία το 2018. Τώρα, αν μη τι άλλο, μπορούμε να το περιορίσουμε στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Ποιος ξέρει, ίσως την Άνοιξη.

Αφήστε το σχόλιό σας