Οι «Απροσάρμοστοι» πάλι μαζί για την επετειακή εμφάνισή τους προς τιμήν του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Κάθε χρόνο, δυόμιση δεκαετίες τώρα, ευλαβικά, οι «Απροσάρμοστοι» πάνω και κάτω από τη σκηνή, τιμούν και γεύονται την καλλιτεχνική – και όχι μόνο – παρακαταθήκη του σπουδαιότερου ‘Ελληνα ρόκερ, του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Και ενώ τόσοι και τόσοι προσπάθησαν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την προίκα και το μύθο του. Και ενώ άλλοι τόσοι μίλησαν (με κούφια λόγια) για αυτόν υπάρχει μία βραδιά το χρόνο, χρόνια τώρα, πριν και μετά, που επιτέλους μιλάνε αυτοί που πρέπει να μιλήσουν.

Οι «Απροσάρμοστοι» με μπροστάρη τον πολύ Παύλο Σιδηρόπουλο τάραξαν τα νερά της ελληνικής ροκ σκηνής, με τα απόνερα ακόμα να φουσκώνουν θάλασσες μέσα μας.

Και μιλάνε δυνατά και τραγουδάνε δυνατά, μαζί με εκατοντάδες φωνές, αυτών που μπορούν να ξεχωρίσουν το γνήσιο από το δήθεν, αυτών που έσκαψαν βαθιά και βρήκαν το θησαυρό,
στους ευρηματικούς στίχους τις μελωδίες, στη ζεστασιά της φωνής του χαρισματικού Παύλου, αυτών που κάθε χρόνο γεμίζουν το «Κύτταρο» και βροντοφωνάζουν:

«Και οι Απροσάρμοστοι θα βγουν, με τσαμπουκά να σας τα πουν, σταράτα…», από το τραγούδι «Απροσάρμοστοι» από τον τελευταίο δίσκο του Παύλου Σιδηρόπουλου, «Άντε Και Καλή Τύχη Μάγκες».

Μία φορά το χρόνο κυρίες και κύριοι,
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017,
στο «Κύτταρο».

Τα εναπομείναντα μέλη της «συμμορίας» των «Απροσάρμοστων» είναι οι Κυριάκος Δαρίβας (τύμπανα), Οδυσσέας Γαλανάκης (κιθάρα) και Αλέκος Αράπης (μπάσο).

Αφήστε το σχόλιό σας