Θα πάρει 10,1 εκατομύρια δολάρια

Σε διακανονισμό 10,1 εκατ. δολαρίων κατέληξε η κόρη του Paul Walker, με τους εκπροσώπους της οικογένειας του ανθρώπου που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ιδίου, αλλά και του πατέρα της, το 2013.

Ο ηθοποιός ήταν συνοδηγός στην 2005 Porsche Carrera GT, την οποία οδηγούσε ο Ρότζερ Ρόντας, όταν το αυτοκίνητο, που κινούνταν εκείνη την ώρα με 129-150 χλμ./ώρα, βγήκε από τον δρόμο, στο Λος Αντζελες.

Ο συνήγορος της 17χρονης Μίντοου Γουόκερ, ανέφερε ότι η αποζημίωση θα τοποθετηθεί σε καταπίστευμα για τη νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, ο διακανονισμός είχε επιτευχθεί το Νοέμβριο του 2014 αλλά είχε παραμείνει άγνωστος έως τώρα.

Ο διακανονισμός σύμφωνα με τον συνήγορο καλύπτει «ένα μικρό κομμάτι από τα όσα θα κέρδιζε ως πατέρας της, ως διεθνής κινηματογραφικός σταρ, αν δεν είχε κοπεί τραγικά το νήμα της ζωής του».

Πρόσθεσε ότι η κόρη του Γουόκερ έχει καταθέσει μήνυση στην Porsche σκοπεύοντας «να κατηγορήσει την εταιρεία για την παραγωγή ενός ελαττωματικού οχήματος, που προκάλεσε τον θάνατο του Πολ Γουόκερ».

Ωστόσο, η Porsche επιμένει ότι ο ίδιος ο ηθοποιός ευθύνεται για τον θάνατό του ενώ μετά από τετράμηνη έρευνα, οι αρχές του Λος Αντζελες είχαν καταλήξει στο ότι το δυστύχημα προκλήθηκε εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας και όχι μηχανικής βλάβης.

Ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε ότι ο Paul Walker επέζησε της σύγκρουσης αλλά «κάηκε ζωντανός εξαιτίας του ελαττωματικού σχεδιασμού της Porsche» ενώ παρόμοια μήνυση έχει κάνει και η οικογένεια του Ρόντας.

Αφήστε το σχόλιό σας