Μέσα από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και του κοινού θα αναδειχθεί το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision

Λίγες ώρες μόνο απομένουν μέχρι να κριθεί ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη.

Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Freaky Fortune και η Josephine θα διασταυρώσουν τα… τραγούδια τους, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρωτεύουσα της Δανίας.

Eurovision 2014: Ακούστε τα τέσσερα τραγούδια του Ελληνικού τελικού!

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την Δημόσια Τηλεόραση σε απευθείας σύνδεση από το Acro Music Hall.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή.

Στη θέση της κριτικής επιτροπής θα βρίσκονται οι Ελπίδα, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ρεγγίνα Κουρή και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, Αρετή Καλεσάκη.

Μιας και φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, στόχος της φετινής διοργάνωσης δεν είναι μόνο η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής, αλλά και η αναδρομή στις καλύτερες στιγμές της!

Για το λόγο αυτό, έχει οργανωθεί ένα λαμπερό show με εκπλήξεις και εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τα ντουέτα των Ελπίδας & Tamta, Σοφίας Βόσσου & Demy, Καίτης Γαρμπή & Vegas, Καλομοίρας & Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας.

πηγή:protothema.gr

Αφήστε το σχόλιό σας