Ο Δημήτρης Γιώτης έγινε «πλατινένιος» και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο.

Την απονομή του πλατινένιου άλμπουμ «Ε, ναι το έχω» που κυκλοφόρησε πέρσι, γιόρτασε την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο Δημήτρης Γιώτης σε ένα όμορφο μαγαζί στο Ψυρρή, το B Social.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 13 τραγούδια, που πολλά από αυτά ξεχώρισαν κι έγιναν μεγάλες επιτυχίες και φυσικά μιλάμε για το ομότιτλο τραγούδι «Ε ναι το έχω», «Το Μαγαζί», το «‘Οχι-Ναι», το «Άντε Γεια» και πολλά άλλα.

Πολλοί φίλοι του Δημήτρη Γιώτη έδωσαν το παρών, ενώ ταυτόχρονα απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό. Διάφοροι καλλιτέχνες αλλά και συνάδελφοι βρέθηκαν εκεί και τον τίμησαν με την παρουσία τους: Κατερίνα Στικούδη, Dj Rico, Vegas, Master Tempo, Valentino, Naya, Νίκος Κερκένης, Αλέκος Ζαζόπουλος, Θάνος Τζάνης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σαλίνα Γαβαλά, Άνθιμος Ανανιάδης, Αντώνης Λουδάρος κ.α.

Ο Δημήτρης Γιώτης έχει πολλά χρόνια πορείας στο μουσικό χώρο και μετράει στο πλούσιο βιογραφικό του ακόμα τρεις προσωπικούς δίσκους και φυσικά πολλά singles που ακούστηκαν σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε όλα τα μαγαζιά της χώρας μας.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την απονομή του δίσκου.

Αφήστε το σχόλιό σας