Το απόλυτο dance anthem των ‘90s σε ένα remake που θα λατρέψεις.

Οι MATTN, Klass & Roland Clark μας παρουσιάζουν την νέας του κυκλοφορία, όπου είναι το δικό τους remake στο dance anthem των ‘90s, το «Children» του Robert Miles.

Η MATTN έχει εμφανιστεί μαζί με τους Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Axwell & Ingrosso και Steve Angello και αναμένεται να έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον.

Η γνωστή μελωδία του αρχικού τραγουδιού είναι αυτή που ανοίγει το track ενώ ένα πολύ δυνατό drop έρχεται για να απογειώσει τη νέα αυτή εκδοχή. 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του «Children» οι τρεις παραγωγοί δίνουν μια νέα πνοή στο all time classic τραγούδι.

Ο Klaas που είναι στο τραγούδι έχει κάνει remixes για τεράστια ονόματα της dance όπως τους Dimitri Vegas & Like Mike, Armand Van Helden και Erick Morillo. Όπως επίσης ο Roland Clark έχει ένα σημαντικό βιογραφικό κάνοντας vocals σε διάφορα τραγούδια του Fatboy Slim, αλλά και στο «Flowerz» του Armand Van Helden.

Οι MATTN, Klaas και Roland Clark θα εμφανιστούν σε αρκετά φεστιβάλ αυτή τη χρονιά κάτι που σημαίνει ότι το «Children» θα αφήσει τη δική του σφραγίδα το καλοκαίρι του 2019.

Το remake του «Children» κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records.

Αφήστε το σχόλιό σας