Από τον Αναστάσιο Μουμτζή

Όσοι κατάφεραν να παρευρεθούν χθες το βράδυ στην αγορά της Θεσσαλονίκης ένιωσαν ένα διαφορετικό παλμό στο κέντρο της πόλης. Φώτα μουσική κόσμος και άφθονα cocktails συνέθεσαν το σκηνικό για μια τέλεια βραδιά μόδας στη συμπρωτεύουσα. Το μεγάλο event του Fashion’s Night Out που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρόνια στη πόλη της Θεσσαλονίκης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η πλειονότητα των μικρών αλλά και μεγάλων καταστημάτων συμμετείχε στη διοργάνωση με ειδικές προσφορές για όσους είχαν αποφασίσει να ψωνίσουν χθες το βράδυ εκεί.

Συγκεκριμένα στο νέο πολυκατάστημα ZARA στη Τσιμισκή από τις 18:00-21:00 δόθηκε ένα πάρτυ  με άφθονα ποτά υπό τις μουσικές επιλογές του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Σατσίδη.  Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε εκεί με σκοπό να ψωνίσει σε ένα περιβάλλον το οποίο θύμιζε περισσότερο club παρά πολυκατάστημα ρούχων. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το στενό της οδού Λασσάνη το οποίο κατακλείστηκε με κόσμο που βρέθηκε εκει για να επιβραβεύσει τη συμμετοχή όλων των καταστημάτων στη διοργάνωση διασκεδάζοντας τον κοσμο με ένα DJ set που είχε στηθεί ειδικά για την εκδήλωση. Λίγα μέτρα πιο κάτω στο hair salon CanΙΚiss ο γνωστός σχεδιαστής Apostolos Mitropoulos στα decks με το δικό του μοναδικό τροπο διασκεδάσε φίλους και πελάτες του καταστήματος όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Φυσικά αυτό ήταν μόνο η αρχή διότι το event κατέληξε στο bar του πολυτελούς  ξενοδοχείου Daios Luxury Living στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπου το party της Vogue HELLAS με οικοδέσποινα την editor-in-chief του περιοδικού Έλενα Μακρή Λυμπέρη χαρακτηρίστηκε από όλους τους παραβρισκόμενους ως το καλύτερο πάρτυ της χρονιάς στην συμπρωτεύουσα. Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του Alexandrou Christopoulou, να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ενα αισιόδοξο κλίμα επικράτησε χθες στη συμπρωτεύουσα κόντρα στη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και ελπίζουμε ανάλογες βραδιές να διοργανώνονται πιο συχνά αφού έτσι ενισχύεται και η τοπική αγορά αλλά και το ηθικό του αγοραστικού κοινού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας