Ο φωτογράφος Pascal Rostaing λέει ναι σε συνέντευξή του στο γαλλικό δίκτυο «Europe 1».

Σύμφωνα με  το lesoir.be, η Washington Post θα δημοσιεύσει μια ιστορία σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της γνωστής Αμερικανίδας τραγουδίστριας Beyonce.

Οι φήμες λένε πως ο Γάλλος παπαράτσι Pascal Rostaing, ισχυρίζεται , πάντα σύμφωνα με τους Γάλλους και την ιστοσελίδα  lesoir.be, πως η Washington Post έχει στην κατοχή της τις πικάντικες φωτογραφίες και θα τις δημοσιεύσει αύριο (Τρίτη) μαζί με ένα άρθρο για τη «σοβαρή σχέση» που είχε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με τη Beyonce.

«Στις ΗΠΑ συμβαίνει αυτόν τον καιρό κάτι… μεγάλο. Και θα βγει αύριο στη Washington Post. Δε μπορεί να πει κανείς πως είναι μια κίτρινη φυλλάδα που μιλά για έναν υποτιθέμενο δεσμό του Barack Obama με τη Beyonce», λέει ο Rostain σύμφωνα με τη lesoir.be.

Αν και η ιστορία ακούγεται πολύ πιπεράτη, δεν είναι σίγουρο πως είναι αλήθεια… Αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με όσα λένε εδώ και καιρό οι Αμερικάνοι δημοσιογράφοι η σχέση του Μπαράκ Ομπάμα με τη Μισέλ τους τελευταίους μήνες δεν είναι η καλύτερη. Αναμένουμε για περισσότερα….

Αφήστε το σχόλιό σας