Από τον Justin Bieber στην Ariana Grande, όλα τα μηνύματα των star για την Γιορτή της Μητέρας!

Γιατί μάνα είναι μόνο μια

Χθες, Κυριακή, 10 του Μάη ήταν η ημέρα της Γιορτής της Μητέρας. Από τον Justin Bieber στην Ariana Grande (αλλά και Kim Kardashian, Selena Gomez, Rihanna και πολλοί άλλοι!), στο instagram τα μηνύματα από τους stars που εξέφραζαν την αγάπη τους προς της μαμάδες τους έπεφταν βροχή.

Η Ariana Grande δημοσίευσε ένα μεγάλο – πολύ μεγάλο – μήνυμα αφιερωμένο στη μαμά της:

«Σε ευχαριστώ που μου δίνεις έμπνευση και που είσαι ένα απίστευτο παράδειγμα. Μου έμαθες να είμαι ευγενική αλλά όχι αδύναμη και να είμαι ταυτόχρονα αρχηγός αλλά και νεαρή κοπέλα, γλυκιά αλλά και δυνατή, να είμαι να είναι γενναιόδωρη και να αγαπώ όσο το δυνατόν περισσότερο […]. Σ΄αγαπώ με όλη μου την καρδιά και είμαι απίστευτα περήφανη που είμαι κόρη σου»

Η σχέση μεταξύ του Justin Bieber με τη μαμά του Pattie Mallette φαίνεται να επέστρεψαν στο φυσιολογικό μετά από μια περίοδο αναταραχής. Εδώ είναι το μήνυμα που έγραψε ο Justin: «Αυτή η γυναίκα μου έχει μάθει όσα όσα ξέρω, πως να αγαπώ, να είμαι ευγενικός, να είμαι δυνατός όταν το μόνο πράγμα που θέλεις να είναι αδύναμος, πως μπορείς να σταθείς στα πόδια σου όταν το μόνο πράγμα που θες να κάνεις είναι να πέσεις. Αν δεν ήταν αυτή η γυναίκα θα είχα μια περίοδο βλακείας πολύ μεγαλύτερη. Σ΄αγαπώ και σ΄ευχαριστώ που δεν έχασες την εμπιστοσύνη σου σε μένα.»

Η Kim Kardashian θέλει να ευχαριστήσει τη μητέρα του, με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμά της, στο μεγάλωμα της μικρής North:

«Όλα αυτό που είμαι είναι χάρης εσένα! Θα μάθω στη κόρη μου όλα αυτά που εσύ μου έμαθες. Ευχαριστώ μαμά που πάντα με αγαπούσες άνευ όρων. Σ΄αγαπώ»

Η Selena Gomez αποφασίσει ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις:

Ενώ η Rihanna έγραψε:

«Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας στην πιο γλυκό, την καλύτερη MAMA FENTZ!!!! Σ ‘αγαπώ !! μαμά, σ΄ευχαριστώ»

Η Beyoncé μας δίνει μια σύγκριση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν: Στην μία πλευρά, η ίδια και η μητέρα της, στην άλλη η Queen Bey με την Blue Ivy!

Η Britney Spears γιορτάζει μαζί με τους γιους της:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη και είμαι περήφανη που είναι η μητέρα των δύο αυτών υπέροχων παιδιών»

Ενώ ο Skrillex ανέβασε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρός μαζί με τη μαμά του με το μήνυμα: «Σ΄ευχαριστώ που μου έδειξες το νόημα της καλοσύνης»

Η Madonna εύχεται μια ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας με μια φωτογραφία με τα παιδιά της Lourdes και Rocco

Ακόμα και ο Lenny Kravitz μας δίνει μια φωτογραφία με τη μητέρα του, στην οποία αφιέρωσε το όμορφο τραγούδι «Thinking of You»

Η Alicia Keys διάλεξε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία:

«Οι μαμάδες κινούν τον κόσμο. Σε ευχαριστώ για όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Είσαι μια αληθινή σωτηρία, εγώ σας ευχαριστώ και σας γιορτάζω κάθε μέρα»

Η Sofia Vergara προτείνει το mix με τις οικογένειες Vergara και Manganiello:

Η Jennifer Lopez (υπέροχη ως συνήθως) ανέβασε μια selfie με τα παιδιά της

Ο Steve Aoki ανέβασε μια φωτογραφία που είναι στη θάλασσα με τη μητέρα του!

Η Sarah Jessica Parker υπενθυμίζει τη χαρά της μητρότητας

Δεν είσαι περίεργος να δες τη μαμά της Nicki Minaj; Υπάρχει επίσης ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Όταν ήμουν μικρή δεν πίστευα ότι ο Θεός μου είχε δώσει μια μητέρα και τη καλύτερή μου φίλη στο ίδιο πρόσωπο. […] Θέλω μόνο να κάνω τη μητέρα μου ευτυχισμένη. Σ ‘αγαπώ, μαμά. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει, όσα έχεις πει για όλες τις φορές που δεν σε έβλεπα δεν σε άκουγα αλλά ήξερα ότι παρακολουθούσες. Για όλες τις φορές που μου είπε να μην το βάλω κάτω. Ελπίζω να είσαι περήφανη για μένα σ ‘αγαπώ για πάντα. Onika»

Η Emily Ratajkowski παρουσιάζει την όμορφη μαμά της, την έμπνευσή της σε κάθε στιγμή της ζωής της.

Ο Justin Timberlake, η μαμά και η γιαγιά: άπειρη τρυφερότητα.

Αφήστε το σχόλιό σας