«Από Πού Κι Ως Πού», αναρωτιέται ο Κώστας Αγέρης στο νέο τραγούδι του που «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Ο Κώστας Αγέρης, νικητής του «The Voice 2», επιστρέφει δριμύτερος με ένα δυναμικό τραγούδι.

Διαθέτοντας ισχυρές μουσικές βάσεις εξίσου χάρη στις σπουδές του στη βυζαντινή μουσική και στην ηχοληψία, στην παράδοση της οικογένειάς του και στις συνεργασίες που έχει πράξει, ο νεαρός τραγουδιστής συστήθηκε στο κοινό συμμετέχοντας στο δεύτερο κύκλο του «The Voice».

Μία απόφαση που του άλλαξε τη ζωή, καθώς αναδείχθηκε νικητής του δημοφιλούς μουσικού show!

Πριν καν ολοκληρωθεί το «The Voice», ο τραγουδιστής απέκτησε το πρώτο του single. Με το «Πώς Το ‘Παθα Αυτό», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, εμφανίστηκε στον τελικό για να εξασφαλίσει τη νίκη του, έχοντας καταγράψει έως σήμερα πάνω από έξι εκατομμύρια προβολές.

Στις αρχές της χρονιάς, ο Κώστας Αγέρης παιδεύτηκε από ένα… γλυκό «Βασανάκι», όπως ονομαζόταν εκείνο τραγούδι που έφερε παρομοίως τις σφραγίδες του καταξιωμένου διδύμου Παπαδόπουλου – Φιλίππου.

Πλέον, έρχεται η ώρα για το τρίτο προσωπικό τραγούδι του Κώστα Αγέρη. «Από Πού Κι Ως Πού», αναρωτιέται ο τραγουδιστής δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του σε μία δημιουργία που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο Κώστας Παπαγερίδης και στιχουργικά οι Λευτέρης Κιντάτος, Δημήτρης Τζάνος και Στέφανος Σαρούκος.

Και όχι μόνο αυτό, τα γυρίσματα για το video clip του «Από Πού Κι Ως Πού», έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Έρχεται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

«Από πού κι ως πού, δίχως κάτι να συμβαίνει
Δίνεσαι αλλού και γυρνάς μετανιωμένη…

Από πού κι ως πού, μιλάς εσύ για αγάπη»

 

Αφήστε το σχόλιό σας