Θα σφαχτούν για την Ariana?

Μετά την αγκαλιά του Justin στην Ari στη σκηνή κατά την διάρκεια του Honeymoon Tour πριν δύο μέρες ένα tweet που λένε πως είναι του Big Sean εμφανίστηκε και απειλούσε τον Bieber, αλλά ο ράπερ λέει πως είναι ψεύτικο.

Αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Justin Bieber έχει ήδη εμφανιστεί ως guest σε μερικά live της περιοδείας Ariana Grande αλλά ο φίλο της Big Sean δεν φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτό λόγο της συμπεριφοράς του Καναδού.

Μάλιστα το twitter σείστηκε με ένα tweet που φαίνεται να δημοσίευσε και με το οποίο απειλούσε τον Justin Birber. “This kid is about to learn not to touch my girl like that. Beliebe that.” Έγραφε το μήνυμα που με απλά λόγια του λέει κάτσε καλά μην έχουμε αλλά…

Το τιτίβισμα διαγράφτηκε γρήγορα αλλά είχε ήδη μοιραστεί ανάμεσα στους fan, αν και ένας εκπρόσωπος του Sean έσπευσε να διαψεύσει στο TMZ ότι το τιτίβισμα ήταν πραγματικά από αυτόν.

Justin Bieber και Ariana Grande αγκαλιά
Justin Bieber και Ariana Grande αγκαλιά

Πάντως ο Justin, φαίνεται να τα αγνοεί όλα αυτά και μετά το live έγραψε «Love the stage. Thanks for having me @ArianaGrande and thanks LA. Gotta tour again soon :)»

Αφήστε το σχόλιό σας