Αρχική People ShowBiz Απελπισμένοι οι γονείς της Katy Perry: «Ο διάβολος πήρε την κόρη μας!»

Απελπισμένοι οι γονείς της Katy Perry: «Ο διάβολος πήρε την κόρη μας!»

-

Δες και αυτά

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Katy Perry, «Witness» μας έρχονται δηλώσεις των γονιών της που δείχνουν απελπισμένοι

Πριν από μερικά χρόνια ακούγαμε συνεχώς πως οι Illuminati ελέγχουν και τον κόσμο της ψυχαγωγίας, ακούγαμε για σατανικές αναφορές στα βίντεο και πως δισκογραφικές σκόπιμα εισάγουν πολλά απόκρυφα σύμβολα σε αυτά. Σήμερα μας μια απελπισμένη έκκληση για βοήθεια από τους γονείς της Katy Perry.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Katy, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Catherine Hudson, γεννήθηκε σε μια βαθιά καθολική οικογένεια, που της έδωσε μια χριστιανική εκπαίδευση για την οποία έπρεπε να πηγαίνει στην εκκλησία αρκετές φορές την εβδομάδα, έφτασε μάλιστα μέχρι το σημείο να διαδηλώνει κατά των συναυλιών της Madonna και άλλων, καλώντας τους ανθρώπους να μην ακολουθούν τους pop star.

Η Katy είναι προφανώς από τις τραγουδίστριες που τα τελευταία χρόνια έχουν κατηγορηθεί πως προπαγανδίζει σατανικά μηνύματα και μόλις πρόσφατα το βίντεο του «Bon Appétit» δέχθηκε επίθεση για αναφορές σε κανιβαλισμό.

Οι γονείς της τραγουδίστριας τώρα υποφέρουν από κατάθλιψη και δεν θα είναι πλέον σε θέση να αναγνωρίσουν την κόρη τους.

Διαβάστε τι λένε για την κόρη τους. Ίσως να γίνονται λίγο έως πολύ ενοχλητικοί.

Αυτή είναι η δήλωση της μητέρας της Katy:

Νιώθω πολύ αρνητικά vibes. Οι άνθρωποι ρωτάνε έμενα και τον σύζυγό μου: «Πώς καταφέρατε να έχετε μια κόρη, όπως ότι, παρά την χριστιανική εκπαίδευση; Ο διάβολος σίγουρα προσπαθήσει να κλέψει τη χαρά μου. Μερικές πρέπει καταπολεμήσω την κατάθλιψή μου. Οι φίλοι μας να μας υποστηρίζουν, στους νέους  ζητήσω να προσευχηθούν για την κόρη μου, να επιστρέψει στο σωστό δρόμο.

Προσεύχομαι, η αγάπη του Θεού μπορεί να την φέρει και πάλι στο σωστό δρόμο. Το λέω αυτό σε όλους τους γονείς στην ίδια κατάσταση: μην εγκαταλείπουμε τα παιδιά μας, πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους. Δεν θα χάσω ποτέ την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στη στοργική αγκαλιά του Θεού. Η Katy μου ζήτησε να προσευχηθώ για τα θύματα στο Μάντσεστερ.

Ο πατέρας της Katy, ο οποίος είναι ένας κληρικός, φαίνεται να έχει λιγότερες ελπίδα:

Ήμουν σε μια συναυλία της Katy και υπήρχαν 20 χιλιάδες άτομα. Έβλεπα αυτή την γενιά και την διέγερση τους. Ήταν σχεδόν σαν μια εκκλησία. Ήμουν εκεί και έκλαψα, και συνέχισα να κλαίω και να κλαίω. Αγαπούν και λατρεύουν το λάθος πράγμα. Είναι η κόρη του Διαβόλου.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το “Witness” θα κυκλοφορεί στις θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου και θα περιέχει 15 τραγούδια. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας