Ένα ψυχεδελικό ταξίδι με αιτία ένα εξωγήινο κουνέλι τέρας με έξι χέρια και τέσσερα αυτιά.

Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ της EDM, Steve Aoki και ο Βραζιλιάνος Alok, όπως ήδη σας έχουμε πει, πρόσφατα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδημιουργήσουν το θρυλικό «Do It Again» των The Chemical Brothers. Το video clip για το single μόλις κυκλοφόρησε και είναι ένα παρανοϊκό ταξίδι.

Με ένα animation στυλ που μοιάζει λίγο με αυτό των Gorillaz, Aoki και Alok εμφανίζονται σε γελοιογραφημένες anime εκδοχές του εαυτού τους. Ένα εξωγήινο τέρας κουνέλι (;) με έναν μαγικό τρόπο ρουφάει το δίδυμο στην τηλεόρασή τους και τελικά καταλήγουν να παίζουν σε ένα ημι-πραγματικό, ημι-καρτουνίστικο club γεμάτο κόσμο.

Εν τω μεταξύ, το κουνέλι alien κάνει επίθεση στο ψυγείο και με τα ζωντανά υλικά που παίρνει φτιάχνει μερικά δελεαστικά, ζωντανά κέικ τέρατα, που τα τρώει… Αν είδη χαθήκατε σας λέμε πως η συνέχεια είναι πιο περίεργη. Ζωώδη εκδοχές των Aoki και Alok εμφανίζονται που τρώνε μια μικρότερη έκδοση του κουνελιού τέρας ως… εκδίκηση;

Γιατί έγιναν ζώα; Γιατί το κουνέλι είναι μικρό; Τι κάπνισαν; Κάνεις δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το video είναι περίεργο. Δείτε και μόνοι σας.

Αφήστε το σχόλιό σας