Ο Αντύπας συνεχίζει την απόλυτα επιτυχημένη δισκογραφική επιστροφή του κυκλοφορώντας ακόμη ένα νέο τραγούδι!

Μπορεί λόγω της θερινής ραστώνης η μουσική επικαιρότητα να είναι φτωχή, και δη οι νέες κυκλοφορίες, όμως ο Αντύπας ετοιμάζεται να κυκλοφορεί ακόμη ένα ολοκαίνουριο single που θα ακουστεί δυνατά.

Την τελευταία χρονιά ο τραγουδιστής πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό comeback στα δρώμενα. Έξι μήνες εμφανίσεων με τη Δέσποινα Βανδή την προηγούμενη σεζόν, ενώ μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της συνεργασίας του με το Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη στο Βοτανικό από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά τη δισκογραφία, ο Αντύπας από το περασμένο φθινόπωρο ένωσε τις δυνάμεις του με το Φοίβο και κυκλοφόρησαν μαζί δύο hit singles, το πολυτραγουδισμένο «Ώρες-Ώρες» και το χορευτικό «Εκεί που είσαι ήμουν».

«Το ερώτημα είναι» τώρα το εξής. Θα συνεχίσει ο Αντύπας στο ίδιο αλέγκρο τέμπο; Φυσικά ναι! Ο τραγουδιστής μόλις κυκλοφόρησε ακόμη ένα καινούριο τραγούδι, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Το ερώτημα είναι». Η μουσική ανήκει στο Βασίλη Ζουμπούλη ενώ οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Πολίτη.

Ακούστε παρακάτω τη νέα επιτυχία του Αντύπας που θα ακουστεί δυνατά!

«Το ερώτημα είναι δύο άντρες συγχρόνως δε μπορείς ν΄αγαπάς…»

www.youtube.com/watch?v=Dy9FUiFG_HU

Αφήστε το σχόλιό σας