Αντύπας, Νίκος Κουρκούλης και Αγγελική Ηλιάδη ενώνουν φέτος τις φωνές τους και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα τους είναι έτοιμη να αρχίσει!

Ο Αντύπας, ο Νίκος Κουρκούλης και η Αγγελική Ηλιάδη «έδωσαν τα χέρια» πρόσφατα και συμφώνησαν να βρίσκονται μαζί στη σκηνή του «Βοτανικός», σε ένα αμιγώς λαϊκό σχήμα. Η πρεμιέρα τους μάλιστα πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα και έτσι μπορούμε να πούμε ότι η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.

Συγκεκριμένα, όπως είναι προγραμματισμένο, οι τρεις τραγουδιστές αρχίζουν τις εμφανίσεις τους από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, με τις προετοιμασίες να είναι εντατικές καθώς έχει ήδη προηγηθεί η φωτογράφιση για την αφίσα της συνεργασίας τους.

Ο Αντύπας μετά από δύο hit singles με το Φοίβο, τα «Ώρες-Ώρες» και «Εκεί που είσαι ήμουν», επιστρέφει όπως αποκαλύψαμε με το νέο τραγούδι «Το ερώτημα είναι»ο Νίκος Κουρκούλης ενώθηκε και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών Κυριάκου Παπαδόπουλου – Ηλία Φιλίππου, κυκλοφορώντας δύο singles που ακούστηκαν δυνατά, τα «Δε ξέρεις τι θέλεις» και «Ανατροπή», ενώ η Αγγελική Ηλιάδη είναι επίσης καθ΄οδόν για την κυκλοφορία καινούριου τραγουδιού με τον τίτλο «Έλα και πάρε με».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι τρεις καλλιτέχνες θα «απογειώνουν» τη νυχτερινή διασκέδαση υποδεχόμενοι το κοινό στο «Βοτανικός».

Αφήστε το σχόλιό σας