Για τη στάση του απέναντι στις κριτικές και τα νέα άτομα που έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν από τα πρόσωπα που βραβεύθηκαν στα Mad Video Music Awards 2017, την Τρίτη 27 Ιουνίου, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο για τη συνολική επιτυχημένη καριέρα του στην ελληνική μουσική.

Στο περιθώριο της διοργάνωσης, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στους δημοσιογράφους και τις κάμερες για τη στάση του απέναντι στις κριτικές, ειδικά μετά τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη που είχαν προηγηθεί εναντίον του και για τα νέα άτομα που έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν:

«Τις ακούω τις κριτικές. Πραγματικά ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του. Εννοείται, είναι το πιο φυσιολογικό. Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Εντάξει, έτυχε να ειπωθεί κάτι και τελείωσε και δεν υπάρχει ούτε λόγος να το συζητάμε και να το τραβάμε από τα μαλλιά.

Ο κόσμος είναι αυτός που είναι ο τελικός αποδέκτης και κριτής, αν θέλεις, για το ποιος είμαι εγώ και το ποιος είσαι εσύ και το ποιος είναι καθένας μας. Αυτός είναι που κρατάει τις αξίες ή τις αποκαθηλώνει.

Κι αν θέλεις, κιόλας, επειδή ζούμε σε μία εποχή γενικής αποκαθήλωσης και ανάδειξης του τίποτα, μέσα σε αυτό όμως -παρ’ όλα αυτά- υπάρχουν ακόμα παιδιά και νέα παιδιά που έχουν πραγματικά και την υπόσταση και την υποδομή να κατακτήσουν τα όνειρά τους και να δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο αν είναι από το χώρο της κουλτούρας. Άξια παιδιά έχει παντού.»

Δείτε επίσης: Ο Αντώνης Ρέμος στο video clip
για τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς»

Αντώνης Ρέμος - Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας