«Στη Στροφή Του Χωρισμού», ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει άλλη μία κορυφαία ερμηνεία σε ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Αντώνη Ρέμου προτείνει ένα επιπλέον ραδιοφωνικό single.

Το άλμπουμ «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» έγινε πραγματικότητα στα τέλη του 2016 για να μας προσφέρει με γενναιοδωρία δώδεκα θεσπέσια τραγούδια με τη ζεστή και γεμάτη συναισθηματισμό ερμηνεία του κορυφαίου καλλιτέχνη.

Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου εξάντλησε κάθε περιθώριο απήχησης. Έγινε μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του κοινού και διατήρησε τα ηνία του ελληνικού Airplay Chart για οχτώ εβδομάδες συνολικά. Το Νο1 αντίκρισε και ο προπομπός του άλμπουμ, το «Όλος Δικός Σου».

Το καλοκαίρι, ο Αντώνης Ρέμος άφησε για λίγο στην άκρη τον καινούριο δίσκο του για να δώσει το ρυθμό με gypsy και έθνικ ήχους. Το «Ώπα» ήταν μία διεθνή συνεργασία με τον διάσημο Ρουμάνο Damian Drăghici που υπέγραψε τη σύνθεση.

Το τραγούδι απέκτησε μία θέση στο Top 20 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όπως συνέβη και με την επόμενη πρόταση, το καθηλωτικό «Ο Καθένας Μονάχος Του».

Λίγο πριν ρίξει την αυλαία των εμφανίσεών του στο «Αθηνών Αρένα», ένα χώρο όπου έζησε τις πιο ένδοξες στιγμές της καταξιωμένης καριέρας του, ο Αντώνης Ρέμος θα μας κρατά συντροφιά με ένα τραγούδι με τίτλο «Στη Στροφή Του Χωρισμού».

Είναι ένα δυναμικό τραγούδι με ζωντανές εικόνες, συγκλονιστικά συναισθήματα και μία απαράμιλλη ερμηνεία να το απογειώνει. Η μουσική είναι μία δημιουργία του μοναδικού Βασίλη Γαβριηλίδη και τους στίχους καταθέτει η ξεχωριστή Νίκη Παπαθεοχάρη.

Το single «Στη Στροφή Του Χωρισμού» και το άλμπουμ «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

Με το «Στη Στροφή Του Χωρισμού» ολοκληρώνεται και τυπικά ο κύκλος της συνεργασίας του Αντώνη Ρέμου με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1, η οποία διήρκεσε εφτά χρόνια.

Εδώ και λίγο καιρό, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανήκει στο δυναμικό της Panik Records και αδημονούμε για το πρώτο δισκογραφικό βήμα υπό τη νέα δισκογραφική του στέγη.

Το τελευταίο διάστημα, η σελίδα του Αντώνη Ρέμου στο Facebook δίνει ραντεβού για τις 30 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, αφήνοντας την υπόσχεση ενός σημαντικού γεγονότος.

Αφήστε το σχόλιό σας