Ο Αντώνης Ρέμος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και πρόσφερε οικονομική στήριξη στους πυρόπληκτους από τη συναυλία του στη Μύκονο.

Μέσα από το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με διεθνείς καλλιτέχνες στο «Nammos» της Μυκόνου και με τα δικά του τραγούδια, ο Αντώνης Ρέμος έβαλε το δικό του λιθαράκι στην αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της ανατολικής Αττικής.

Συμπαραστάτες είχε την επιχείρηση, αλλά και τον καταξιωμένο Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab.

Η συναυλία, που άλλαξε την αρχική της ημερομηνία, πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους, την Παρασκευή 27 Ιουλίου και μετατράπηκε σε εκδήλωση έμπρακτης στήριξης προς τους πληγέντες.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είχε ήδη κάνει γνωστό πως ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους, ενώ πάνω στα τραπέζια υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή.

Οι θαμώνες κλήθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα που υπήρχε τυπωμένος σε καρτελάκια διανεμημένα σε όλα τα τραπέζια. Μάλιστα, το ίδιο το «Nammos» έκανε το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειας, με τη διοίκησή του να καταθέτει 100.000 ευρώ.

Αντώνης Ρέμος - Amr Diab - Nammos - Hit Channel
Ο Αντώνης Ρέμος και ο Amr Diab.

Πριν αρχίσει η συναυλία, ο Αντώνης Ρέμος και ο Amr Diab απευθύνθηκαν στο πολυπληθές κοινό, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν από το εξωτερικό, λέγοντας στα ελληνικά και τα αραβικά:

«Υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν. Για εσάς η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”. Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις… Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”. Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας απόψε.»

Οι δύο τραγουδιστές ανέβηκαν στη σκηνή με φόντο την Ψαρρού και προσέφεραν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε τραγούδια από την πολυετή καριέρα του, όπως τα «Δεν Τελειώσαμε», «Έτσι Ξαφνικά», «Είναι Στιγμές» και «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια», καθώς και την πρόσφατη μεγάλη του επιτυχία «Δεν Ακούω Κανέναν» που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ δεν έλειψαν τα μοναδικά ντουέτα με τον Amr Diab.

 

Αφήστε το σχόλιό σας