Το Νο1 του επίσημου chart πωλήσεων της IFPI κατακτά ο Αντώνης Ρέμος με το καινούριο άλμπουμ «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς».

Μετά από τις μεγάλες επιτυχίες «Λένε», «Όλα Περνούν», «Δώσ’ Μου Μια Αγκαλιά» και το «Όλος Δικός Σου», ο Αντώνης Ρέμος κατέθεσε τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και για ακόμη μία φορά μας εντυπωσίασε.

Ο τίτλος του νέου πολυαναμενόμενου album είναι «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» και περιλαμβάνει 12 υπέροχα τραγούδια – επιτυχίες σε μουσική και στίχους από καταξιωμένους δημιουργούς. Το ομότιτλο τραγούδι ήδη ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Μωραϊτης, η Νίκη Παπαθεοχάρη, σταθεροί πλέον συνεργάτες – δημιουργοί, αλλά και οι νέες είσοδοι όπως ο Νίκος Γρίτσης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έχουν βάλει ο καθένας την σφραγίδα του με τα δικά τους κομμάτια.

Μοναδική στιγμή η παρουσία του Zeljko Joksimovic συνθετικά με ένα υπέροχο τραγούδι σε στίχους της Βάγιας Καλαντζή, το οποίο ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε στην Σερβία. Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή η συνεύρεση του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Βαρδή σε ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή σε στίχους του μόνιμου συνεργάτη του Βασίλη Γιαννόπουλου με τίτλο «Δώσ’ Μου Μια Αγκαλιά» που ήδη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος ερμηνευτής της γενιάς του, με ιδιαίτερα ζεστή και βαθιά λαϊκή ερμηνεία που αγγίζει και τον πιο δύσκολο ακροατή. Η μέχρι σήμερα πορεία του είναι σταθερά ανοδική ενώ τα τραγούδια του παραμένουν πάντα αγαπημένα.

Τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» του Αντώνη Ρέμου που κυκλοφορούν από τη Heaven Music ήρθαν για να μας ενώσουν. Παράλληλα με την έναρξη των εμφανίσεων του καλλιτέχνη στο «Fantasia», ο δίσκος σκαρφαλώνει για πρώτη φορά στην κορυφή του επίσημου chart πωλήσεων της IFPI, ανατρέποντας την εικόνα που επικρατούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

Μην το χάσετε: Ακούστε το νέο άλμπουμ
του Αντώνη Ρέμου, «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς»

Αντώνης Ρέμος - Antonis Remos - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας