Σύντομα θα δούμε… τη «ζωή αλλιώς» στις οθόνες μας.

Ο Αντώνης Ρέμος δίνει μορφή στη νέα επιτυχία του «Η Ζωή Αλλιώς».

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης… σημάδεψε τις καρδιές μας με την εξαιρετική ερμηνεία του σε ένα μοναδικό τραγούδι, που υπέγραψαν συνθετικά ο Γιώργος Σαμπάνης και στιχουργικά η Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Η Ζωή Αλλιώς» είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου, το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς από την Panik Records. Το τραγούδι έχει αναρριχηθεί στην κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και το επίσημο lyric video μετρά πάνω από 3,2 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.

Ο Αντώνης Ρέμος τελείωσε τις προηγούμενες τα γυρίσματα για το video clip της τελευταίας επιτυχίας του και οι πρώτες εικόνες από τα παρασκήνια μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι White Room και μετέτρεψαν τον αγαπημένο τραγουδιστή σε έναν καμβά εικόνων και συναισθημάτων που θα μεταφέρει τα μηνύματα του τραγουδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος ολοκληρώνει την 1η Μαρτίου τις εμφανίσεις του με τη Δέσποινα Βανδή στο «Αθηνών Αρένα». Η μεγάλη συνάντηση της φετινής σεζόν θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και στη σκηνή της «Πύλης Α», η οποία θα υποδεχθεί σύσσωμο το σχήμα.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας