Εάν διατηρεί δύο διαφορετικά πρόσωπα, στην τηλεόραση και στην καθημερινή ζωή, ξεκαθάρισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στην κυπριακή έκδοση του περιοδικού «DownTown».

Ανάμεσα στα θέματα που ερωτήθηκε ήταν για τον πηγαίο χαρακτήρα του που ξεδιπλώνεται κάθε φορά μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, με τελευταίο παράδειγμα το «Rising Star», αλλά και την πορεία του talent show στον πίνακα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Στο «Rising Star» ο Αντώνης Ρέμος έδειξε ξανά την εξωστρέφεια του χαρακτήρα του. Αυτό που παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση είναι το καθημερινό, πραγματικό του πρόσωπο ή το τηλεοπτικό;

«Δε διατηρώ δύο διαφορετικά πρόσωπα στη ζωή μου, είμαι αυτό που είμαι, παντού ο ίδιος, στις παρέες μου, με τους φίλους μου, αλλά και με το κοινό. Φυσικά με όρια ευγένειας, γιατί κάποιος που δε σε ξέρει μπορεί να σε παρεξηγήσει, κι αυτό με μένα έχει συμβεί πολλές φορές. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το χιούμορ σου αν δεν σε ζει καθημερινά.

Πολλές φορές παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου. Φιλτράρονται, λοιπόν, κάποια πράγματα, υπάρχουν στιγμές που έχουμε γελάσει πολύ τηλεοπτικά με όλη την ομάδα, αλλά που, δυστυχώς, για τον άλφα ή βήτα λόγο αυτό πρέπει να κοπεί στο μοντάζ, δεν μπορεί να περάσει στο τηλεοπτικό κοινό, γιατί η κρίση του διαφέρει από τη δική μας.»

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το «Rising Star» απέναντι από το «Surviror», ο Αντώνης Ρέμος είπε:

«Υπήρξε απέναντι σε όλα τα προγράμματα μία τηλεοπτική λαίλαπα.

Αυτό, από μόνο του, αποδυναμώνει κάθε τηλεοπτικό προϊόν. Εγώ πιστεύω ότι το «Rising Star» στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε αυτό, είχε ενδιαφέρον, κράτησε τον κόσμο κοντά του γιατί αποζητούσε τη συμμετοχή του.

Στον κόσμο αρέσει το reality, το έχει αποδείξει ο Έλληνας και στο παρελθόν»

Δείτε επίσης: Ο Αντώνης Ρέμος στο video clip
για τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς»

Αντώνης Ρέμος - Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας