Ο Αντώνης Ρέμος στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για την αναβολή της συναυλίας του στο «Nammos» της Μυκόνου, ο Αντώνης Ρέμος γνωστοποιεί, μεταξύ άλλων, ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση θα γίνει στις 27 Ιουλίου και ότι η αμοιβή του, καθώς και μέρος των εσόδων της βραδιάς, θα προσφερθούν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών», ξεκινά το μήνυμα το τραγουδιστή.

«Ο καθένας μας τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και συνείδησή του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο την όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος.

«Έτσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνής συναυλία στο “Nammos” της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 27 Ιουλίου και εξ ολοκλήρου η δική μου αμοιβή, καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς, θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειες αυτών.»

Ο Αντώνης Ρέμος ενημερώνει ότι ακυρώνεται ακόμα μία εμφάνισή του: «Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη μας συναυλία για τις 29 Ιουλίου στο φεστιβάλ Νέστου στην Καβάλα και θα ανακοινωθεί προσεχώς νέα ημερομηνία»

«Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους», καταλήγει το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας